USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьких тролейбусах хочуть впровадити електронний облік пасажирів

8 Червня 2016 11:05
На Луцькому підприємстві електротранспорту хочуть запровадити електронний облік пасажирів, у тому числі й пільговиків.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 8 червня.

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, на Луцькому підприємстві електротранспорту готують зміни до статуту. Документ після усіх процедур і погоджень передадуть на розгляд депутатів міськради.

Посадовець повідомив, що одним із розділів буде впровадження системи обліку пасажиропотоку в тролейбусах ЛПЕ, зокрема, пільговиків.

Передбачається, що у кондукторів будуть валідатори, а у пільговиків – спеціальні картки для проїзду. Згодом, згідно з цими даними, ЛПЕ нараховуватимуть компенсацію за пільговий проїзд.

За готівку в тролейбусах також можна буде придбати квитки, але тільки після того, як кондуктор проведе операцію спеціальною карткою через валідатор.

Це, зокрема, хочуть ввести, аби виключити ймовірні крадіжки на підприємстві. Оскільки, згідно з даними бухгалтерії, за останні декілька місяців виручка зменшилася, хоч ціна за проїзд підвищилась.

Урешті, цю ініціативу до того, як впровадити, ще не раз будуть обговорювати в стінах міськради, зокрема, в депутатських комісіях та на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Павло Показати IP 8 Червня 2016 11:59
щось толкове краще б роблили для людей
оксана Показати IP 8 Червня 2016 12:22
уявляю картину: заходжу на останні двері в тролейбусі, кондуктор працює на передніх. Проводить картками пільговиків по валідатору та обілечує пасажирів. Поки дійде до останніх дверей- люди повиходять. А можливо позичити картку у пільговика і у післяробочий чи обідній час проводити нею через той клятий валідатор, а готівку забирати собі. Яка ж зарплата у кондукторів? Думаю, що така, при якій вони "НЕ ЗАХОЧУТЬ" нічого додумувати?????????
Лучанка Показати IP 8 Червня 2016 12:33
Це дуже правилне рішення.Відразу 50 проц.фальшивих пільговиків відпаде раз.А нема куди спішити. Запускати на передні двері, а не на всі. Зайшли, а тоді вийшли.Хто спішить хай їде маршрутко. І вся проблема. Але кондукторів брати не цих старих лохудр,на які глянути страшно. Їх тільки ставити,як опудала в город шкідників.Страшні без єдиного зуба, одіті,як бомжі. Зіпсують настрій на цілий день.Як можна такими виходити в люди.
Бубочка Показати IP 8 Червня 2016 13:52
Ще інколи треба кондукторові з кабіни водія виходити. А то дві зупинки, а то й три можна їхати безкоштовно. Йдеш до неї і даєш гроші, бо потрібно виходити. Кращу роботу організуйте кондукторів. А щодо пільговиків. Моя бабуся в 86 років не дозволяла собі не заплатити за проїзд, хоча і мала пільги. Їй соромно було навіть показувати посвідчення. А в нас в Луцьку кожен пенсіонер знає в якому магазині є знижки і цілий день їздить. Треба хоч мінімальну вартість проїзду зробити, ось тоді не буде проблем
вася Показати IP 8 Червня 2016 14:14
зробіть біометричні паспорти на все населення, і не треба буде видумувати якісь картки,за які люди не будуть платити додаткові гроші, і де стільки грошей взяти, здирають з усіх боків.
Проти так званих "пі Показати IP 10 Червня 2016 19:08
На днях зайшов у тройлебус. Він був забитий пенсіонерами, не враховуючи мене і ще одного студента. Поки не зроблять мінімальну плату (хоча б в 1 гривню) для всіх, тройлебус це просто чорна діра для бюджету міста. Про комфорт я і не хочу говорити.. Спека, сморід немитих ніг, запах перегару. Враховуючи що у маршрутці проїзд коштує всього на 1 гривню більше, тому і не дивно що працездатний вік ставиться до тройлебусного транспорту негативно. Виганяйте "пільговиків" які на шару катаються 12/7, або заставляйте їх платити за проїзд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus