USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Пропозиція: об’єднати автобусні та тролейбусні зупинки

8 Травня 2014 07:00
Волинські обранці громади пропонують об’єднати, як і раніше, тролейбусні та автобусні зупинки.

Про це повідомив під час особистого прийому громадян голова Волинснької ОДА Григорій Пустовіт.

Так, посадовець зізнався, мовляв, зовсім нещодавно їхав у тролейбусі. Під час такої «екстрим-атракції» Григорій Пустовіт отримав «море нових вражень»:

«Чисто та приємно. Єдине, кого жаль – так це кондукторів. Поки тролейбус доїхав із зупинки «Залізничний вокзал» до вулиці Богдана Хмельницького, мила жіночка-кондуктор пройшла туди-сюди через салон понад 5 кілометрів», - розповідає очільник області.

Утім, з його слів, у транспортному відділі Луцької міської ради розділили тролейбусні та автобусні зупинки порізно. Тож, голова облради порадив директору ЛПЕ Анатолію Тимощуку надати клопотання щодо об’єднання цих зупинок. Як аргументував посадовець, часто лучани, дочекавшись врешті-решт потрібного тролейбуса, не можуть добігти з автобусної зупинки до тролейбусної, аби скористатися послугами більш бюджетного транспорту.

До слова, у Луцькому підприємстві електротранспорту уклали понад 6 контрактів із сусідньою Польщею.

«У січні ці тролейбуси ще їздили по Любліні, не стояли у бур’яні. Це вам не металобрухт, а нормальні відремонтовані тролейбуси. Бачив на власні очі, що вони стояли у боксах, а не гнили під відкритим небом», - зазначив «губернатор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 07:31
«Поки тролейбус доїхав із зупинки «Залізничний вокзал» до вулиці Богдана Хмельницького, мила жіночка-кондуктор пройшла туди-сюди через салон понад 5 кілометрів», - розповідає очільник області. Ну що за маразм. Яких це 5 кілометрів?
Онуфрій до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 07:59
Спокійно, це цитата пана Пустовіта. Згодний, може й маразм, але написаний зі слів.
Оксана Показати IP 8 Травня 2014 09:04
"за квітень 2014 року тролейбусами «прокурсувало» 340 пасажирів" - це раптом не помилка? чи й справді за місяць оплатили проїзд лише 340 пасажирів?
Сергій Луцьк Показати IP 8 Травня 2014 09:21
об'єднувати може не варто, а от скоротити кількість маршрутник зупинок в 1,5-2 рази треба, бо це вже піпєц. прямий відрізок дороги від кільця на 40-му до адреналіну. В цьому напрямку 2 тролейбусних зупинки та та 2 маршрутних через 50-100 метрів. Це нормально? по-перше це гріше для тих людей які не виходять, тому що поки розженеться маршрутка, так знову ставати - даремна трата часу. по-друге збільшення витрати палива маршрутчикам по-третє треба більше рухатися. в маршрутках не пенсіонери їздять а здорові люди, треба ходити більше пішком. окрмі цього всього додається геморой іншим учасникам руху, так як маршрутчики постійно змінюють швидкість руху на дорозі. особливо небезпечна така ситуація для велосипедистів, які не мають окремих велодоріжок.
Мирон Показати IP 8 Травня 2014 09:46
"мила жіночка-кондуктор пройшла туди-сюди через салон понад 5 кілометрів" - щось по їхніх жирних тушах не скажеш, що вони навіть за день стільки проходять...
Отож Показати IP 8 Травня 2014 10:00
Від вокзалу до вулиці Богдана Хмельницького їзди усього 15 хвилин. Можна уявити собі як збожеволіла від радості кондуктор (везла ж самого Пустовіта) гасала салоном, коли за цей час встигла пробігти аж 5 кілометрів. А яким демократом у цей час відчував себе Григорій Олександрович. Він і... тролейбусом, тобто з народом. Видно про цю показову поїздку було попереджено керівництво ЛПЕ, що навіть салон помили. Об'єднати зупинки можна, але скоротивши автобусні. Інакше тролейбус буде їхати вдвічі довше. Видно, що Пустовіт не користується громадським транспортом і, як кажуть, "не в курсє дєла". До речі, як і у всьому. Ще одна біда - зупинки-автостанції. Подивіться, скільки часу відстоюють маршрутки біля Центрального ринку, Там-Таму, універмагу... Від цього там хаос.
вася в Показати IP 8 Травня 2014 10:03
взагалі вже немає розуму що ви робите шановні ????? то таке покращення при яценюку кличку і тягнибоку? тролейбусні зупинки дуже рідко майте глузд совість ! чому ви так щось краще для людей не зробите? що мало мізків чи висихають???????????????????
TFA Показати IP 8 Травня 2014 10:28
Не в захваті від цієї ідеї, в нас відстань між зупинками і так коротка, буде біля кожного стовпа ставати... Хоча деякі можна зробити.
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 15:35
По моєму наше шановне керівництво займається не тим чим треба, краще б звернули увагу на стан доріг у місті, а не зупинками ((
анонімус Показати IP 8 Травня 2014 15:56
плюс зробити однакові номери маршрутів для автобусів та тролейбусів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus