USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі назвали ймовірну причину смертельної ДТП за участю українців

9 Листопада 2021 19:47
Причиною ДТП, в якій цієї ночі у населеному пункті Ханьча на півдні Польщі загинуло двоє українців, а двоє інших отримали травми, ймовірно, є втома водія, або його погане самопочуття.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомив речник поліції міста Кєльце Свєнтокшиського воєводства на південному сході Польщі Кароль Мацек.

«Сліди шин автомобіля показують, що водій не гальмував, а просто з’їхав з дороги і в’їхав в дерево. Ймовірно, він заснув за кермом, або йому стало погано», – повідомив Мацек.

За словами речника, не виключається також поганий технічний стан автомобіля. Точну причину аварії буде встановлено після проведення технічної експертизи автомобіля і визначення фізичного стану водія в момент автокатастрофи.

Поліцейський поінформував, що ДТП сталася о 5 ранку (за київським часом) на автодорозі № 764 воєводського значення. З невстановлених поки причин 25-річний водій мікроавтобуса Mercedes на українській реєстрації на повороті з’їхав з дороги і зіткнувся з деревом. На місці загинули двоє пасажирів – 24-річний чоловік і 25-річна жінка. Водночас 25-річний водій мікроавтобуса перебуває у важкому стані, а ще один 35-річний пасажир має переломи кінцівок, але його життю не загрожує небезпека.

Речник поліції повідомив, що у момент ДТП українці їхали з українсько-польського кордону.

У водія взяли кров на аналізи. Місцева прокуратура вивчає обставини трагічної події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dmd Показати IP 9 Листопада 2021 22:55
'Автоперевізник' підлікується і сідає в польську тюрячку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus