USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У селі на Любешівщині – люди без автобусного сполучення

28 Березня 2018 07:40
Жителі села Міжгайці Любешівського району звернулися до депутата Любешівської селищної ради від партії УКРОП Олени Ковальчук щодо вирішення питання забезпечення транспортного сполучення із районним центром.

Відповідний запит представниця громади оголосила на сесії Любешівської селищної ради, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У селі Міжгайці проживає понад 300 людей. Аби дістатися в селище Любешів чи з райцентру додому, вони змушені пішки долати по 2 км.

«Особливо складно це робити у зимовий період, коли дорога стає непрохідною через негоду, – стверджує депутат. – Люди похилого віку, яким уже важко ходити, практично позбавлені можливості потрапити в райцентр на прийом до лікаря, в аптеку, до працівників соціальних служб, чи з інших потреб. Так само важко батькам з маленькими дітками доїжджати до Любешова».

За словами Олени Ковальчук, Міжгайці – єдине село в районі з такою кількістю населення, яке не має транспортного сполучення з районним центром. Тож аби вирішити питання, вона звернулася до голови Любешівської селищної ради Олега Куха із депутатським запитом про сприяння в організації заїзду в село Міжгайці рейсового автобуса за маршрутом Любешів – Залізниця – Лобна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus