USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські водії зможуть подавати сигнал SOS із власних авто

27 Грудня 2013 12:43
Державне науково-виробниче підприємство «Об'єднання Комунар» розробило пристрій стеження і охорони, який дозволяє за допомогою комп'ютерних пристроїв дистанційно отримувати доступ до інформації про свої транспортні засоби. Про це повідомили у прес-службі підприємства, - інформує «УНН».

Прилад також оснащений функцією «Тривожна кнопка», яка дозволяє водієві подавати сигнал «SOS» із зазначенням місця та часу виникнення надзвичайної ситуації на сервер системи, а також на електронні адреси і мобільні номери довірених осіб.

«Минулого року ми розробили пристрій стеження і охорони, який дозволяє своїм абонентам з мобільного телефону, планшета або комп'ютера, підключеного до мережі Інтернет, в будь-якій точці земної кулі отримувати доступ до інформації про свої транспортні засоби через веб-сайт. На сьогоднішній день пристрій пройшов сертіфіцікацію в Укрчастотнагляді, всі необхідні перевірки та випробування і запущений у масове виробництво», - зазначив генеральний директор підприємства Любомир Сабадош.

Основна функція пристрою - це визначення в режимі реального часу координат і параметрів руху транспортного засобу, на якому воно встановлене, а також передача отриманої координатно-часової інформації на сервер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2013 16:13
Це додаток до "браслета", тільки для високопосадовців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus