USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Укрзалізниця» тимчасово скорочує продаж квитків з Одеси

12 Січня 2015 18:11
«Укрзалізниця» у зв'язку із традиційним зниженням пасажиропотоку після зимових свят розглядає питання про зміну періодичності курсування двох поїздів: Одеса - Ужгород та Одеса - Чернівці.

«Пасажирські поїзди №108/107 сполученням Одеса - Ужгород та №136/135 Одеса - Чернівці не скасовані. «Укрзалізницею» було прийняте рішення про тимчасове закриття продажу квитків на зазначені поїзди з 1 лютого до вирішення питання про можливу зміну періодичності їх курсування», - сказано у прес-релізі Міністерства інфраструктури України.

Водночас у прес-службі Одеської залізниці УНІАН уточнили, що вищевказані поїзди є постійними і курсують по заданих маршрутах щодня.

Як повідомляв УНІАН, у період різдвяних свят в Україні курсували 15 додаткових поїздів. Станом на кінець грудня 2014 року, на зимові свята "Укрзалізниця" запропонувала пасажирам понад 2,1 млн квитків на поїзди дальнього сполучення у найпопулярніших напрямках.

Також «Укрзалізниця» повідомила, що не планує припиняти залізничне пасажирське сполучення з Російською Федерацією, тоді як Російські залізниці (РЖД) з 14 грудня скасували 4 поїзди, що курсують через територію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Січня 2015 09:20
Итак, начинается блокада Одессы. Следующим будет Харьков. Ведь там вчера из гранатомета обстреляли хранилище с газом.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 13 Січня 2015 11:55
Добре було б тебе АНОНІМЕ заблокувати щоб не читати твоєї ЄРЕСІ! Шукаєш тут на сайті собі подібних для таких тролей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus