USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Верховний суд купив автомобілів на 8 мільйонів, але вистачить не всім суддям

23 Грудня 2013 15:00
Верховному Суду України знадобилось понад три десятки автомобілів по чверть мільйона.

Так, 19 грудня, згідно з результатами тендеру, Верховний Суд України уклав угоду з ТОВ «Автоцентр Київ» на придбання автомобілів на 7,61 мільйона гривень. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Придбали 31 автомобіль «Skoda Superb» по 245,5 тисячі гривень. Кожен автомобіль має чотири подушки безпеки, 2- зонний клімат-контроль, бортовий комп’ютер, дефлектори обдування для задніх пасажирів, радіопідготовка не менше 8 динаміків, багатофункціональне рульове колесо для радіо та телефону, телефонна підготовка «Premium».

Також суд планував придбати ще Toyota Prado вартістю близько півмільйона гривень. Але торги по лоту відмінили, оскільки для участі було подано менше двох пропозицій.

Власниками ТОВ «Автоцентр Київ» є ТОВ «Автотрейдінг Атолл Груп» Олега Боярина, ТОВ «Адмірал» Сергія і Лариси Одноралових, а також Юрій Тимофєєв.

Нагадаємо, у 2011 році Президент України Віктор Янукович збільшив кількість суддів Верховного суду з 20 до 48.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правильно Показати IP 24 Грудня 2013 02:15
Дуже добре і правильно зробили. Там, як небагато де, зібрані справжні висококласні фахівці, що самовіддано працюють на благо України. Почитайте рішення Верховного Суду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus