USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинян-водіїв попереджають про негоду

18 Листопада 2014 12:10
Згідно з прогнозами українського Гідрометцентру, найближчими днями на території України очікуються складні погодні умови.

У західних областях синоптики прогнозують опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру подекуди сягатимуть 15-20 м/с. Стовпчик термометра в нічний час опуститься до – 2 – 4 градусів морозу, вдень – близько 6 тепла, відтак, на дорогах можлива ожеледиця, - повідомили у прес-службі УДАІ в області.

Державтоінспекція у Волинській області звертається до водіїв з проханням бути пильними під час руху та дотримуватися правил. В умовах негоди, як свідчить статистика, різко збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, а тому радимо водіям зберігати безпечний швидкісний режим, не порушувати правил обгону та не робити різких маневрів під час руху, зважати на пішоходів, які можуть раптово вийти на дорогу. Адже гальмівний шлях в умовах мокрого дорожнього полотна суттєво збільшується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus