USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

З 13 травня на дорогах України буде більше радарів TruCam

12 Травня 2019 20:30
З понеділка, 13 травня, кількість радарів TruCam, які фіксують швидкість на українських дорогах, зросте до 100.

Про це заявив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляє сайт МВС.

«До тих 75, що вже працюють, додаємо ще 25 – на ділянках з підвищеною аварійністю, причиною якої є переважно саме перевищення дозволеної швидкості», – підкреслив він.

Зазначається, що у місцях вимірювання швидкості стоятимуть попереджувальні знаки та службові автомобілі з увімкненими проблисковими маячками.

«Все максимально відкрито і з максимальним попередженням, адже наша мета – не притягнути до відповідальності якомога більше, а попередити правопорушення, знизити швидкість.

Залишається тільки одне – пильнувати за знаками і не порушувати. І пам’ятати, що швидкість убиває», – заявив Білошицький.

«Тим, кому такого наполегливого попередження недостатньо, загрожує відповідальність – штраф 255 грн. (перевищення понад 20 км/год) або 510 грн. (понад 50 км/год)», – нагадали у поліції.

Як відомо, на Волині поліцейські з радарами уже знаходяться на трьох трасах: Устилуг-Луцьк-Рівне (H-22), Київ-Ковель-Ягодин (М-07) та на трасі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 12 Травня 2019 21:00
На п'ятому році реформи, відколи ДАІ замінили на патрульну поліцію, горе-реформатори спромоглися лише закупити 100 радарів на всю Україну. За рік в аваріях гине і калічиться набагато більше людей ніж на війні на сході країни. За останні роки поремонтували дороги на Ковель, на Володимир, і інші, а в населених пунктах (селах) неможливо спокійно пройти, бо там "літають" при швидкості 100-120 км на годину. На трасі Луцьк-Рованці щодня аварії і гинуть люди. Можливо патрульній поліції потрібно менше "кататися", а більсе патрулювати на аварійно небезпечних ділянках дороги та в населених пунктах.
Микола Показати IP 13 Травня 2019 01:23
Спочатку автомагістралі зробіть.а потім і швидкість контролюйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus