USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

З Луцька у напрямку Львова не виїхав жоден автобус

30 Січня 2014 15:16
Сьогодні на Волині 78 автобусів не вийшло на рейс. Про це повідомили на луцькій автостанції. Як розповіли у диспетчерській, за станом на 11 годину 78 автобусів у зв’язку з погіршенням погодних умов не вийшли на рейси, -інформує ТРК «Аверс»

У напрямку Львова, через перемети, вранці не виїхав жоден автобус та маршрутка. Водії бояться виїжджати у дорогу. Багато шоферів, котрі таки взялися везти пасажирів, прибувають на місце призначення з запізненням у 15-20 хвилин.

Як повідомили у службі автомобільних доріг області, дуже гостра ситуація склалася на дорогах місцевого значення південних районів області, а саме Горохівському, Луцькому, Іваничівському, Локачинському, Володимир-Волинському районах.

Стихія у вигляді хуртовини та сильного шквалистого вітру, що охопила південну частину області, продовжує перемітати автошляхи на окремих ділянках. Для розширення проїзду на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк км 75+000 – 100+000 в ніч з 29 на 30 січня залучено шнекороторний снігоочищувач на базі автомобіля «УРАЛ».

На ділянці дороги Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград – Жовква км 66+000 – 79+000 для забезпечення цілодобового проїзду періодично використовується ще один шнекороторний снігоочищувач. Комбіновані дорожні машини в кількості від 40 до 50 одиниць із плужними відвалами працюють в режимі патрульної снігоочистки.

Всього для розчистки доріг від снігових заметів на дорогах місцевого значення області нині працює 5 шнекороторних снігоочищувачів, 28 бульдозерів та фронтальних навантажувачів, до 70 одиниць техніки з плужними відвалами, в в тому числі й у зазначених вище районах. Окрім того, проводиться обробка протиожеледними матеріалами покриття доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 30 Січня 2014 15:41
Всі на майдані, нема кому чистити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus