USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З вересня подорожчає «автоцивілка»

22 Серпня 2011 13:21
Для українських водіїв з 18 вересня подорожчають поліси обов'язкового страхування цивільної відповідальності перед третіми особами на випадок ДТП.
Про це пишуть Українські новини, почилаючись на «Сегодня».

Саме в цей день набуде чинності закон, який змінює порядок виплати страховки.
Зокрема водії отримають право самостійно, без виклику інспектора ДАІ, оформлювати протокол про ДТП, в якому немає постраждалих.

Як вважає заступник гендиректора Моторного страхового бюро Іван Гумінський, таке нововведення збільшує кількість звернень і ризик шахрайства для отримання страхових виплат.

В середньому вартість поліса підвищиться на 10-12%, страховки КАСКО це не торкнеться. Всі договори страхування, укладені по 17 вересня цього року, чинні до закінчення строку їх дії.

Деякі компанії, які страхують автоцивілку, закликають своїх клієнтів купити поліс вже зараз, мовляв, вже з 1 вересня буде дорожче на 30%.
Директор зі зв'язків з громадськістю страхкомпанії Олена Привалова каже, що це, швидше за все, бажання заробити на побоюваннях клієнта: «Поліси подорожчають лише з 18 вересня».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus