USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 7 років Луцьк втратив 30 тролейбусів

18 Квітня 2018 07:00
У 2010 році містом курсувало 70 тролейбусів, а зараз є лише 40. Депутати вважають, що за 7 років фактично ЛПЕ втратило 30 тролейбусів.

Про це йшлося під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук каже, що перевізники диктують свої умови щодо підвищенян цін на квитки.

«Нам треба належно розвинути міський електротранспорт. Купувати нові тролейбуси ми не в змозі, адже один тролейбус від «Богдан» коштує, як 10 тролейбусів із Швейцарії. А стан бувших у використанні надзвичайно хороший, вони оснащені кондиціонерами, та й ціна приваблива. Колеги з інших міст купують значно гірші машини за ціну майже удвічі більшу. Фактично з 2015 року і донині всі міста західної україни масово купують б/у тролейбуси», - наголосив Ігор Поліщук.

Йому заперечив депутат Тарас Шляхтич, мовляв, тролейбуси від «Богдан Моторс» – це національний виробник, якого треба підтримувати, але Ігор Поліщук нагадав, що це тролейбуси із запчастинами з російських заводів, які виробляють військову техніку для країни-агресора.

ЧИТАТИ ЩЕ: АВТОЗАВОД «БОГДАН» «КИНУВ» МІСТО НА 40 ТРОЛЕЙБУСІВ

Нагадаємо, Луцька міська рада виділила майже 2 мільйони гривень з бюджету Луцька на закупівлю якісних тролейбусів із кондиціонерами та доступністю для людей з інвалідністю. До цього міськраду хотіли змусити купувати тролейбуси з російських деталей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
viktor Показати IP 18 Квітня 2018 08:10
Осьо правильно - закрити цей богданзавод! Працівників в польшу - там зарплата побільше. Територію віддати під базар гуманітарки
Справедливий Показати IP 18 Квітня 2018 09:33
Ох, як же ви переймаєтесь за вітчизняного товаровиробника! То чому ж на роботу їдете не на ланосах, а на тойотах та мерседесах?!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus