USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ЗАЗ припинив виробництво автомобілів Lanos

1 Грудня 2017 16:52
Найбільший український виробник легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) зупинив виробництво автомобілів моделі Lanos і планує сконцентруватися на випуску комерційної техніки.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі корпорації "УкрАВТО".

"Ми призупинили виробництво автомобілів моделі Lanos. Причиною цього рішення стала економічна ситуація в країні та зниження попиту на авто. Також вплинула проблема ввезення дешевих старих авто в обхід розмитнення", - повідомили в прес-службі.

Зазначається, що на цей момент компанія зосередиться на випуску комерційної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Kapitan Показати IP 1 Грудня 2017 17:07
Як би ціна для людей була б 3 штуки то такий возик потрібен !
Угу до Kapitan Показати IP 1 Грудня 2017 17:27
І ЗАЗ-968 з ЛуАЗ-969 теж би добре йшли якби мали нові підвіски та двигуни, а також адекватну ціну. А можна ж було і своє створювати та продавати навіть за кордон.
Я Показати IP 1 Грудня 2017 20:21
Не було б цих тазіків то хоть мито було б меньше.І їздили на нормальних машинах.
Олекса до Я Показати IP 3 Грудня 2017 10:08
замість цих "тазиків" будуть китайські бляшанки
Олекса Показати IP 3 Грудня 2017 10:10
Історично, Ланос зайшов к нам як теперешні китайскі бляшанки, на умовах "викруткового збирання" але поступпово, особливо після банкрутства концерну Део, вийшов на більш високу комлектацію з вітчизняних комлектуючих і став поправу називатись, наряду з Таврією та Славутою, вітчизняним авто. А потім прийшли китайці та дали бабла кому треба і ЗАЗ запустив нове викруткове збирання вже китайських бляшанок, які і близько не дотягують по якісних характеристик до того ж Ланоса, при цьому, було закрито виробницьство Таврій та Славут, 100% вітчизняних моделей з дуже гарними показниками в своєму класі і найбіль дешвешими в експлуатації. Зараз історія повтоюється, лише використовується інший привід, "ввіз нерозмитнених авто", але китайські бляшанки продовжують випускати як "вітчизнняні", тобто китайці знов дали на лапу кому треба. І це не якийсь там магнат а державне підприємство Китаю. В одначас Китайським компаніям наша влада дає великі приференції і в інших галузях економіки, причому не зважаючи на те що Китай, на міжнародному рівні, в питаннях Криму і Донбасу, зайняв відкрито проросійську позицію, голосуючи в ООН так само як і росія. І ось тут вже питання, на кого працює наша влада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus