USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто приватизує «Волиньобленерго»

17 Грудня 2013 08:00
Дві компанії подали заявки на участь в конкурсі з продажу 75% акцій ПАТ «Волиньобленерго».

Про це повідомили в прес-службі Фонду держмайна в понеділок після завершення терміну подачі заявок, передає «Інтерфакс-Україна».

Згідно з інформацією видання, назви потенційних покупців «Волиньобленерго» у ФДМ не розкривають.

Раніше в пресі інтерес до покупки обленерго оголосили власник Харківської ТЕЦ-5 ТОВ «Укрістгаз», підконтрольне групі VS Energy ПАТ «Житомиробленерго», а також інвестиційна компанія «Драгон Капітал».

Як зазначається, ФДМ 27 листопада оголосив конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону з продажу 75% акцій ПАТ «Волиньобленерго». На продаж виставлені 357,957 мільйона акцій обленерго за стартовою ціною 456 мільйонів гривень. Крок торгів - 5 тисяч гривень.

Згідно з умовами, учасник конкурсу зобов'язаний протягом трьох останніх років або самостійно передавати та постачати електроенергію в обсязі мінімум 30% від обсягів виставленої на продаж обленерго, або безпосередньо або опосередковано володіти більше 50% акцій юридичної особи, яка відповідає цим вимогам.

До конкурсу, який відбудеться 24 грудня 2013 року об 11.00 в приміщенні ФДМ, не допускаються компанії, більше 25% яких належить державі.

Окрім держави, ще 21,19% «Волиньобленерго» володіє Garensia Enterprises Limited (Кіпр).

Наразі ФДМ підписав шість договорів конфіденційності в рамках конкурсу з продажу 75% акцій ПАТ «Волиньобленерго».

Такий договір підписується, якщо зацікавлена ​​компанія подає у ФДМ заявку, бажаючи ознайомитися з підприємством і додатковими документами про його діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus