USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З’явилися нові охочі придбати ПАТ «Волиньобленерго»

16 Грудня 2013 11:54
Фонд державного майна України підписав 6 договорів конфіденційності у рамках конкурсу з продажу 75% акцій ПАТ "Волиньобленерго".

Такий договір підписується, якщо зацікавлена компанія подає в ФДМУ заявку про бажання ознайомитися з підприємством і додатковими документами про його діяльність.

"Таким чином, у конкурсі з продажу цього підприємства вже є 6 інтересантів", - йдеться в повідомленні прес-служби фонду.

Нагадаємо, ФДМУ оголосив конкурс із продажу 75% пакета акцій ПАТ "Волиньобленерго" 27 листопада 2013 року. Початкова ціна пакета акцій - 456 мільйонів гривень.

За умовами конкурсу, на інвестора покладаються, зокрема, зобов'язання погашення заборгованості за закуплену електроенергію відповідно до договорів з ДП "Енергоринок", спрямування інвестицій на виконання інвестиційних програм, які щороку схвалюються НКРЕ, недопущення утворення заборгованості із заробітної плати та поетапне її підвищення.

Конкурс буде 24 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інвестор Показати IP 16 Грудня 2013 12:19
Таким чином, у конкурсі з продажу цього підприємства вже є 6 інтересантів - і всі вони кіпрські офшорні канторки для відмивання бабла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus