USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «вимогу» лучанки сервісне підприємство оштрафували на 40 тисяч

23 Грудня 2013 17:41
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПП Компанія «Водна техніка» на 40 тисяч гривень за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, повідомили у прес-службі Відділення

Як встановило Відділення, згідно з заявою лучанки, підприємство встановивши економічно необґрунтовані тарифи на послуги обслуговування газового обладнання (газових колонок (котлів) Nova Florida), вчинило порушення конкуренційного законодавства, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг обслуговування газового обладнання в Луцьку і області.

Під час розгляду справи, підприємство визнало вчинення порушення конкуренційного законодавства.

Адмінколегія відділення визначила суму штрафу - 40 тисяч гривень та зобов’язала підприємство припинити порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 23 Грудня 2013 17:57
АМК тупо штрафують. Газовими котлами займаються всі кому нілінь. Єдиний монополіст -це Волиньгаз.
Лучанин до дідо Показати IP 23 Грудня 2013 18:16
Ваші пропозиції!? Може АМК повинно таким господарям ще доплачувати? Тут єдине питання: чи сума штрафу змусить фірму впорядкувати тарифи, чи навпаки підвищити, бо ця сума для них незначна?
дідо до Лучанин Показати IP 23 Грудня 2013 18:46
У нас вільний ринок. Є багато різнгих фірм,то ж можна знайти собі підходящу по ціни. АМК не має права вказувати субєкту підприємнцтва ціну на послуги. Хай би регулювали Обленерго,Волиньгаз, МРЕО та паспортний стіл.
1 Показати IP 23 Грудня 2013 19:40
Нехай АМК прийдуть до районного відділу юстиції, де реєєструються право власності та подивиться на чергу ,де записуються на рік вперед Або треба дати 200 дол. Ну і прокуратура хай туди загляне, поки ще Майдану там нема.
Наталка Показати IP 24 Грудня 2013 09:19
"...вчинило порушення конкуренційного законодавства" - тобто нанесло шкоду КОНКУРЕНТАМ. "..економічно необґрунтовані тарифи на послуги" - тобто ціна була нижчою ніж в конкурентів. Але пожалілись не конкуренти, а ЛУЧАНКА. Тобто споживач. А тому як казав професор Преображенський "Кто на ком стоял?"
Оксана Показати IP 24 Грудня 2013 10:16
Якщо громадянка звернулось в АМКУ значить допекли добре. Наскільки відомо з повідомлень АМКУ не тільки штрафи накладає а й ще й вимагає припиняти порушення. І 40 тис.грн. не дуже вже й великий штраф Антимонопольний в Києві мільйонні штрафи дає. А якщо у Вас є скарги на Волиньобленерго, Волиньгаз, МРЕО та паспортний стіл, "господа, пишите письма"!
Наталка до Оксана Показати IP 24 Грудня 2013 12:07
Не зрозуміло чим ЛУЧАНКУ допекли. Якістю? Тоді жалітись треба було в Права споживачів. Цінами нижче ринкових? Тоді їй до психіатра. На не ринково занижені ціни жалітись мають КОНКУРЕНТИ а не ЛУЧАНКИ!
Борис Сергійович до Наталка Показати IP 24 Грудня 2013 12:09
А може та лучанка і була конкурентом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus