USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Щастя – коли тебе люблять і є батьки»,- діти непростої долі

20 Грудня 2013 08:00
Редакційний колектив Інформаційного агентства Волинські Новини привіз подарунки від святого Миколая у навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат I-IIIступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою». На базі цього закладу діє школа-інтернат.

Кажуть, що сьогодні гостей тут чимало, зокрема подарували новий телевізор, книги, а директор агрофірми «КМАЗ-АГРО» привіз камаз цукру.

У цій установі є 6 дітей-сиріт і діти з неблагополучних сімей. Навчаються з першого по дев’ятий клас. Розвиваючим іграм від редакції журналістів малюки зраділи та почали наввипередки розповідати, хто які листи писав святому Миколаю. Малюки жартують, що треба, щоб до них приходили щодня, але, мовляв, ні, не кожен, бо не буде, куди складати подарунки. Все ж, головною приємністю для них є турбота.

З нами діти поділилися своїми секретами, зокрема, що потрібно для щастя: «Щастя – коли люблять, коли є батьки і любов».

На жаль, про дітей, обділених щасливим дитинством, благодійники і меценати згадують на свята, а турботи дітлахи потребують щодня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
іван Показати IP 20 Грудня 2013 13:22
все правильно-і честь і хвала що ви цінуете такі прості істини : дай Вам Бог здоровья і заступництва святого Миколая:-
серж Показати IP 31 Травня 2014 00:44
а чо фото старі?
серж Показати IP 31 Травня 2014 00:46
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus