USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Донецький разводняк» не може тривати довго, - депутат

4 Грудня 2013 12:40
«Донецький «разводняк» не може довго тривати на Волині», - з цих слів розпочала своє звернення до депутатів облради Валентина Блінова.

Вона заявила, що з початку роботи ради цього скликання, Партія Регіонів всіляко намагається перешкоджати діяльності опозиції:

«Нас хочуть нагнути! Принижують нашу гідність. Регіони мають публічно покаятись за те, що сталось на майдані!», - на емоціях заявила депутат.

Пані Блінова закликала депутатів одуматись. Додала, що те, що пропонують Регіони – це, з її слів, потворство та лицемірство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 4 Грудня 2013 13:06
Я стовідсотково підтримую цю принципову і мужню жінку.Мені соромно за таких депутатів як перший заступник голови Луцької міської ради Кравчук,який з таким екстазом лизнув нашим можновладцям те місце де спина міняє свою благородну назву.Я думаю,що поважаюча себе людина такому суб"єкту руки не подасть.Ганьба!!!
правда Показати IP 4 Грудня 2013 13:50
Ця "мужня" жінка сама спровокувала цей інцидент з її "побиттям", там штовханина була! Ця депутат була у приміщенні облради вже о 9 годині, ходила по коридорах, то чого було виходити спеціально на вулицю, а потім розігрувати комедію що її не пускали? Тож пустили без перешкод, була у будівлі!!! А от перед початком треба було вийти на вулицю і коли натовп створив Гузь, бо до початку сесії залишалось 5 хвилин, а міліція повинна була фільтрувати натовп, от і вийшла штовханина! Така от історія з "потерпілими" депутатами!
разводняк Показати IP 4 Грудня 2013 18:00
Пані Блінова (українською, взагалі-то, правильно - Млинцева), присягаюся Вам всіма святими, що ніхто Вас нагинати не хоче. Чесне разволдняцьке слово. І не мрійте, будь-ласка, даремно. Ніхто Вам жодного поводу не давав.
Фільольог Показати IP 4 Грудня 2013 19:30
Не Млинцева, а Млинців, або Млинець. Але яке це має значення. Вона сказала правду - нічого засуджувати крайніх, пережовувати пережоване азіровим! Треба називати і усувати організаторів, щоб бодай за двадцять років суттєво зменшити їх популяцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus