USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

43 луцькі депутати прогуляли День депутата

10 Жовтня 2013 16:14
У День депутата аж семеро обранців луцької громади, у супроводі двох десятків журналістів, відвідали ЛСКАТП «Луцькспецкомунтранс», ознайомилися із роботою котельні ДКП «Луцьктепло» та роботою із укріплення житлового будинку на вулиці Даньшина, 52а.

Із депутатів, яких зацікавила тема «Стан підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років», були Тетяна Дементьєва, Любов Серба, Артур Василевський, Іван Корчук, Роман Романюк, Євгеній Ткачук та Олег Чернецький.

Зазначимо, що до третього об’єкту доїхали не всі депутати Луцької міської ради. Іван Корчук оглянув лише «Луцькспецткомунтранс», на котельню вже не поїхав. «Там все рівно не буде керівництва «Луцьктепла», бо вони винні за воду», − пожартував директор «Луцькводоканалу».

Артур Василевський «загубився» десь в районі котельні. Мабуть, треба було вирішити щось терміново на місці, адже він, окрім того, що депутат, ще й заступник директора ДКП «Луцьктепло».

Укріплення стін та фундаменту будинку, що на вулиці Даньшина, 52а, не в компетенції голови постійної комісії з питань бюджету та фінансів Луцької міської ради Олега Чернецького. Та й чого йому б там бути – гроші вже виділили. Та й хіба то гроші – 980 тисяч для Олега Станіславовича.

Цікаво, що серед присутніх не було Олени Голєвої, яка є перевізником. Нагадаємо, що попередньо міський голова Микола Романюк розповів, що на транспортні витрати на день депутата запланували 300 гривень.

Чим ще були зайняті 43 народні обранці луцької громади – не відомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 11 Жовтня 2013 09:08
депутатів обирали громадяни міста. от нехай ті громадяни і цікавляться, де були їх обранці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus