USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Англійці номінували Луцьку поліклініку №1 на звання «Краще підприємство Європи»

18 Листопада 2009 12:24
Європейська бізнес-асамблея у Лондоні внесла Луцьку міську поліклініку №1 в перелік номінантів на здобуття престижно англійської відзнаки імені королеви Вікторії. Про це 18 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Про ймовірне нагородження, яке відбудеться 10-13 грудня в австрійській столиці Відні, керівництво поліклініки дізналося з листа до головного лікаря від Британського ділового альянсу. В повідомленні зазначено: колектив Луцької поліклініки №1 є претендентом на отримання нагороди «Best enterprises of Europe», в перекладі – «Краще підприємство Європи». А головний лікар має шанс отримати відзнаку «Кращий топ-менеджер року» та іменний сертифікат. Організатор імпрези Європейська бізнес-асамблея – міжнародна корпорація з реалізації проектів економічного та соціального розвитку регіонів у пострадянських країнах та державах східної Європи.
«Справді, таки лист надійшов і я публічно зачитав його колективу, - розповів головний лікар поліклініки Ігор Гнетньов. – Якщо підтвердиться достовірність запрошення і знайдемо спонсора, то поїдемо на нагородження. Потрібно щонайменше 800 євро. Коли ж не буде грошей – то дзвонитимемо організаторам і проситимемо надіслати нагороду до Луцька».
Рішення про внесення Луцької поліклініки до переліку претендентів на європейську нагороду, ймовірно, зумовлене тим, що влітку 2009 року цей заклад охорони здоров’я став лауреатом всеукраїнської нагороди «Флагман сучасної медицини України». У Києві головний лікар поліклініки отримав від організаторів імпрези статуетку «Кришталева скеля» та диплом «За вагомий внесок у розвиток іміджу охорони здоров’я» за підписом голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Тетяни Бахтєєвої та президента Академії медичних наук України Олександра Возіанова. Крім того, Луцька поліклініка №1 нинішнього року претендує на здобуття сертифікату ІSО на надання медичних послуг міжнародного стандарту.
Допомогти луцьким медикам зголосилися українські координатори проекту - Східно-Українська академія бізнесу та Асамблея ділових кіл України. Їхні представники готові прискорити оформлення закордонних віз, домовитися про переліт, поселення та харчування у Відні.
Довідково:
У Луцькій міській поліклініці №1 загалом працює 250 медиків. 77 фахових лікарів обслуговують понад  50 тисяч лучан. Усі робочі місця лікарів комп’ютеризовані. В поліклініці запроваджений електронний облік пацієнтів. Незабаром буде введена новітня програма електронної реєстратури, яка дозволить клієнтам попередньо записуватися на прийоми до лікарів поза «живими» чергами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дмитро Тимощук Показати IP 18 Листопада 2009 12:47
Я неодноразово там лікувався і в принципі, я кривого слова про лікарів сказати не можу. А щодо реальності вручення нам відзнаки ... все може бути, тут замішана політика, хоча я дуже сумніваюсь
Дядечко Показати IP 18 Листопада 2009 13:10
Краще б та асамблея допомогла персоналу матеріально.
дідо Показати IP 18 Листопада 2009 15:04
...анекдот ...ну а ця асамблея запах чула в тій поліклініці?...черги та облізла штукатурка... хамство в реєстратурі....
Vetal Показати IP 18 Листопада 2009 16:27
Ця лікарня реально найкраща. Наприклад я проходжу зараз мед.комісію в військкоматі, і мені дали туди напревлення, я зайшов мені по цій новій системі видали талончик на обумовлений час, і я не буду сидіти в черзі, а от наприклад мої друзі у 2 лікарні цю ж процедури ледве не місяць проходили. Добре що і донас цивілізація добралась!!!
seal Показати IP 18 Листопада 2009 21:41
Було б не дивно, якби ця новина вийшла в світ, скажімо, 31 березня або 1 квітня. А так щось не віриться. Можливо поліклініка №1 і краща в Луцьку, хоча й не факт, але щоб найкраща в Європі!? Це щось з розряду фантастичних бестселерів.
Гуцул Показати IP 18 Листопада 2009 21:53
Щось я не зрозумію.Якщо ми станемо номінантом «Краще підпріємство Європи», то треба буде ще знайти гроші, щоб доїхати до тієї самої Європи? Ну не смішно?
Дмитро Тимощук Показати IP 19 Листопада 2009 12:24
2 Гуцул: гроші завжди знайдуться, так як і на машини Ющенку і йому ж на літаки. нас ще серйозно сприймають в Європі, а ми себе вже ні
Dmytro Показати IP 19 Листопада 2009 14:03
2 Vetal можливо мені не повезло, але талончики із часом взагалі недієві, люди досі надають перевагу живій черзі. Можливо із введенням електронної реєстрації щось зміниться!
piggy Показати IP 19 Листопада 2009 18:27
Абсолютно погоджуюсь з seal.Це схоже на дуже вдалий 1квітневий жарт!Гнетньов дійсно прогресивно мислить,але щоб цей задрипаний постсовдеповський заклад став «Кращим підприємством Європи»-це повний абсурд!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus