USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Антивірусна дієта зросла у ціні

3 Листопада 2009 14:12

Небачений попит на традиційні для українців продукти для підвищення імунітету спричинив їх значне підвищення у ціні. Побувавши на Центральному ринку Луцька, репортер «Волинських новин» впевнився у цьому на власному гаманці.
Ще тиждень тому часник у Луцьку можна було придбати в середньому по 15 гривень за кілограм, сьогодні ж його вартість зросла до 25. Окремі головки продають за різними цінами у залежності від величини продукту. У деяких супермаркетах часник і взагалі відсутній.
Не знехтували нагодою заробити і на лимонах: якщо у четвер їх продавали у середньому по 14 гривень, то у вівторок вартість цитрусового джерела вітамінів становить 17-20 гривень. Більш демократичні ціни тримаються на ріпчату цибулю: від 4 до 4,5 за кілограм. Суттєво не змінилась і ціна на натуральний мед: від 25 до 30 за півлітра.
До слова, незважаючи на попередження губернатора закрити ринки, не всі покупці та продавці були у масках. Базарники нарікають, що придбати захисну пов’язку на Центральному ринку неможливо, у прилеглих аптеках їх ще сьогодні зранку не було. Але продавці розповіли, що охочі підзаробити пропонують придбати дефіцитні пошиті вручну марлеві маски за 5 гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus