USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заборгованість по зарплаті на Волині зросла у півтора рази

20 Жовтня 2008 12:31
Заборгованість по виплаті заробітної плати станом на 1 жовтня перевищила 7 мільйонів гривень. Про це 20 жовтня під час апаратної наради розповів начальник головного управління праці, соцпитань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Володимир Кец, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив пан Кец, заборгованість по зарплаті станом на 1 жовтня зросла у півтора рази і досягла 7,18 мільйона гривень. Причому економічно активні підприємства краю заборгували своїм працівникам майже 6 мільйонів гривень (83%). Якщо станом на 1 вересня економічно активних підприємств-боржників в області налічувалося сімнадцять, то 1 жовтня уже 27.
Найбільше грошей людям завинили у Луцьку (майже 3 мільйони гривень), Нововолинську (2,1 мільйона гривень) та Ковелі (772 тисячі гривень).
Володимир Кец запевнив, що станом на 16 жовтня заборгованість по зарплаті на економічно активних підприємствах скоротилася на 3,3 мільйона гривень і становить трохи більше, ніж 2,6 мільйона.
Окрім того, по двох фірмах (ТзОВ «Мультисервіс» та ТзОВ «Вест Україна») матеріали передано до луцької прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus