USD 40.65 41.07
  • USD 40.65 41.07
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Артисти драмтеатру поїдуть у «Буковель». ФОТО

27 Березня 2013 18:46
Із нагоди Міжнародного дня театру артистам Волинського драмтеатру вручили путівки в Буковель.

Урочистості з нагоди Міжнародного дня театру відбулися сьогодні, 27 березня, у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич особисто передала вітання артистам від народного депутата Ігоря Палиці та подарувала сертифікат на відпочинок та оздоровлення у Буковелі 20 працівникам театру.




«Уся університетська громада і культурне середовище міста Луцька схиляється перед Вами за Вашу працю. Словами Максима Рильського можна охарактеризувати вашу роботу: «переплелось прекрасне із корисним». Разом із вами ми переживаємо хвилини великого піднесення, відчуваємо стан очищення. Спасибі Вам за таку важливу справу, що робите для молоді, студенства. Наші діти пам’ятають про минуле та впевнено йдуть у майбутнє. Я хотіла би особисто передати вітання від Ігоря Палиці, який завжди підтримував театр і буде це робити і надалі. Для того, щоб ця робота була якісною, потрібне здоров’я», - наголосила Ірина Константкевич.



Також заступник голови правління фонду розповіла, що фонд ознайомлений з тією роботою, яку проводить театр, тому в майбутньому підтримуватиме заплановані проекти. Також вона запевнила, що клопотання про підтримку спектакля «Назар Стодоля» вирішать у позитивну сторону.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
N Показати IP 27 Березня 2013 22:09
Нічого собі)))
лучанка Показати IP 28 Березня 2013 11:16
Як це нічого собі? Артисти нашого театру заслуговують і набагато більше, але для початку хоть і Буковель прекрасно!!!
кгб Показати IP 28 Березня 2013 12:55
о, вже й мельничук під ластівку одівся (традиційна кофточка главрежа), і ластівка (вона ж олена) з тою кофточкою вже й пісень співає, видать, є перспективи в хлопця. і без палиці з буковелем.
правильно! Показати IP 29 Березня 2013 10:18
а хто коли про них дбав чи думав! всме правильно - українські меценати завжди підтримували культуру, освіту, науку - те, чим держава ніколи не переймалася!
До кгб Показати IP 31 Березня 2013 15:04
Не думаю,що Мельничук "косить" під Ластівку.Скільки пам"ятаю Дмитра-так він і одягається. До чого це пустослівне зауваження...?
Альонка Показати IP 31 Березня 2013 19:02
о! а всі говорили,що після виборів Палиця нічого робити не буде! ну і де ваші інші тодішні кандидати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus