USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Батьківщина» у Луцькраді матиме 24 депутати

2 Листопада 2010 15:46
В оновленому складі Луцької міської ради буде 24 депутати ВО «Батьківщина».

Про це повідомили у Луцькій міській партійній організації ВО «Батьківщина». Їх дані опираються на результати паралельного підрахунку голосів, проведеного міським штабом «Батьківщини».

«До виборів ми якісно оновили команду. Запропонували нові обличчя. І саме ці політики склали кістяк нашої команди. В Луцькій раді ми зуміємо скоординувати свої дії з демократичними силами і належним чином наладимо співпрацю заради добробуту лучан», - зазначає голова міської парторганізації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

У виборчому списку кандидатів у депутати міськради від Луцької міської партійної організації ВО «Батькіщина» перші вісім місць займають голова міського оосередку «Батьківщини» Григорій Пустовіт, головний лікар Луцької міської поліклініки № 2 Ганна Кравчук, адвокат Андрій Осіпов, радник голови облради Сергій Григоренко, директор ТзОВ «Пластіком» Роман Бондарук, голова Волинської обласної організації Спілки офіцерів України Артур Василевський, комерційний директор ТзОВ «Волиньфарм» Валерій Бондарук та директор ТзОВ «Ніко» Володимир Никитюк.

№ 2 партійного списку «Батьківщини» – генеральний директор ПАТ «Волинь-Авто» Юрій Корольчук переміг на одномандатному виборчому округу №14, й відтак буде виключений зі списку.

"Не дивлячись на перемогу демократичних сил на місцевих виборах, обранці громади засмучені несподіваною зміною уподобань деяких городян, які проголосували за відверто антидержавницькі та антиукраїнські сили", - йдеться у повідомленні прес-служби міської "Батьківщини".

«Тому новий депутатський корпус демократичних сил міськради працюватиме так, аби змінити ситуацію в місті на краще», - зазначає Григорій Пустовіт.

Разом з тим Пустовіт заявив, що результати виборів – це «велика довіра». Я не сумніваюся, що ми цю довіру виправдаємо. Хочу подякувати всім мешканцям нашого славного Луцька за волевиявлення, яким вони засвідчили власну віру в нашу політичну силу», - сказав Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ліберал Показати IP 2 Листопада 2010 16:02
Ну Пустовіта можна привітати, провести таку велику нерозкручених мажоритарників.. значить міський штаб відмінно спрацював! А обласний штаб все програв, і мера і вибори до облради..
маха Показати IP 2 Листопада 2010 16:19
і ще раз фуууууууууууууу! знайшли мені самих достойних, секретутки в депутати попроходили. оце досягнення,нічого не скажеш
лучанин Показати IP 2 Листопада 2010 19:48
хто такий пустовіт незнає в луцьку ніхто примазався до батьківщини спить і на шару гроші отримує КОМУНІЗМ гниє батьківщина
Пустовіт Показати IP 2 Листопада 2010 21:39
Переписка з самим собою (бо ліберал - це пустовіт, що сам себе хвалить на усіх сайтах). Вітайте мене з проведенням бандитів та таких же пустоцвітів!
ліберал Показати IP 3 Листопада 2010 11:52
Я не кажу, що від БЮТу пройшли достойні люди, переважна більшість з них це випадкові люди (секретарки, бездарні штабісти, пенсіонери, і ін.) та бізнесмени з підмоченою репутацією.. Просто результат 24 мандати з 50-ти.. такого ніхто не очікував.. Я не Пустовіт і навіть не член партії, можу Вас завірити))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus