USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Біля «Там Таму» потрібен підземний перехід, - ДАІ

13 Травня 2011 16:16
Керівництво УДАІ УМВС в області вважає, що зменшити кількість ДТП у найбільш небезпечних для пішоходів місцях у місті Луцьку, допоможуть підземні пішохідні переходи.

Про це 13 травня йшлося під час прес-конференції в УМВС України у Волинській області.

За словами начальника УДАІ УМВС України у Волинській області Володимира Поліщука, на Волині 49% ДТП із загиблими скоєно через порушення правил дорожнього руху пішоходами. Відтак міліціонер вважає, що серед населення потрібно запроваджувати нові методи профілактичних заходів та більше штрафувати неслухняних пішоходів.

«Зокрема у Луцьку є декілька місць концентрації ДТП. Це перехрестя на вулиці Ковельській біля супермаркету «Пакко», район гіпермаркету «Там Там» та перехрестя вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого», - розповів правоохоронець.

Водночас заступник начальника УДАІ УМВС в області Володимир Пемпко зазначив, що між гіпермаркетом «Там-Там» та Завокзальним ринком вже давно потрібно будувати підземний перехід, аби розвести транспортні та пішохідні потоки.

«Вже неодноразово від нас звучала пропозиція, що у цьому місці давно назріла потреба будівництва підземного пішохідного переходу. Хоча це до кінця проблеми не вирішить, адже наші громадяни, незважаючи ні на паркани, ні на пішохідні переходи, переходять дорогу де їм заманеться», - нарікає на неслухняність пішоходів Володимир Пемпко.

У зв’язку з цим начальник волинських даішників Володимир Поліщук пообіцяв найближчим часом організувати показову акцію за участю представників ЗМІ. Під час відпрацювання працівники ДАІ будуть реально штрафувати громадян за перехід вулиць у невстановлених місцях.

Нагадаємо, що для того, щоб накласти штраф на пішохода, потрібно встановити його особу. Зрештою міліціонерів це не лякає, вони запевняють, що будуть доставляти людей до міськвідділу, де з’ясовуватимуть їх паспортні дані, а потім накладатимуть штраф у розмірі 51 гривня, так, як це передбачив законодавець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
водий Показати IP 13 Травня 2011 16:42
давно треба підземний перехід збудувати. Пробки зменьшаться, шкідливих газів також. Шкода що буде це як із пішохідним мостом через з/колії ....
taras1986 Показати IP 13 Травня 2011 16:58
Давно пора! Там такий жах твориться (((
M Показати IP 13 Травня 2011 18:41
Треба, щоб були переходи. А то обл. центри і жодного підземного переходу. Он глянути на сусіднє Рівне, так там вже їх трохи набудували. Населення тільки трохи більше, ніж в Луцьку.
San Показати IP 13 Травня 2011 20:28
Вже ми одним підземним переходом ходимо. Тим, що біля ЦУМу.
VIPuts до San Показати IP 16 Травня 2011 08:57
100%
забужан Показати IP 13 Травня 2011 20:40
проект будівництва ТАМ ТАМУ передбачав будівництво підземного переходу. Однак на фініші підземний перехід "пропав"
Лучанин до забужан Показати IP 14 Травня 2011 21:45
Ага, так само як і інша сторона мосту ч/з залізничні колії. А переходи потрібні не тільки біля ТАМ-ТАМу. ЦУМ, ТАМ-ТАМ, к-тр Промінь, міська лікарня, електроапаратний завод, старий ринок - місця де підземні переходи мають бути обов'язково! В інших, поки що можна і обійтись, хоча теж не завадять...
1 Показати IP 13 Травня 2011 22:38
Також потрібен перехід біля Променя, дуже рідко проїдеш там , щоб ніхто не переходив дорогу.
Romanas Показати IP 14 Травня 2011 23:34
Набудують...
Варшавський Показати IP 15 Травня 2011 10:48
Навіщо це показове розсюсюкування, що треба ще щось добудовувати? Чому прокуратура не спитає з тих хто приймав та ставив підписи в акті держкомісії приймання завершеного будівнийтва ТАМ-ТАМу без переходу, який був частиною проекту? Державні мужі думать завжди про свій "навар", а як люди до того ТАМ-ТАМу ходить будуть їх і не цікавить.А хазяї того таму теж про це не думали,лиш би скоріше запустити було обєкт.
к1 Показати IP 15 Травня 2011 11:38
По моему от почтамта до к-ра "Проминь" более актуально.В часы пик въехать на кольцо нереально,четыре полосы авто ждут пока офигевшая курица болтая по телефону переползёт дорогу.Возле "Там-Тама"хоть светофор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus