USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бірюков пообіцяв «наябедничати» на чиновників Шибі

16 Березня 2010 13:09
Якщо чиновники Луцької міськради вчасно не подадуть матеріали на розгляд сесії, то  секретар Луцькради Анатолій Бірюков поскаржиться на них міському голові Богдану Шибі.
Чиновник зауважив, що до 16 березня чиновники мали надати матеріали для наступної сесії Луцькради. Проте жодних матеріалів Бірюков ще не побачив.
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська зауважила, що 31 березня сесія може й не відбутися, тому, мовляв і немає питань.
Бірюков закликав посадовців надати матеріали16 березня до 17:00 – 17: 15. Якщо не зявляться, то секретар Луцькради обіцяє написати службову записку на ім’я міського голови за невиконання усного розпорядження мера. У ній він попросить Богдана Шибу вжити відповідних заходів.
«Ще є час», - запевнив присутніх Анатолій Бірюков. Він додав, що ті питання, котрі не вимагають кількамісячної підготовки, можна оформити мало не за півгодини.
Зауважимо, що Бірюков вважає, що сесію, котра запланована на 31 березня 2010 року, луцький міський голова перенесе на квітень.
Секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков обурений тим, що працівники структурних підрозділів мерії не подають вчасно матеріали на сесію. Він зауважив, що оперативні наради у мерії проходять для того, щоб послухати інформацію колег і відзвітувати про завдання, котрі були поставлені минулого тижня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus