USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримання топ-чиновників Міноборони висміяли влучною карикатурою. Фото

13 Жовтня 2017 10:27
У соцмережі карикатурою висміяли ситуацію із затриманням 11 жовтня двох топ-чиновників українського Міністерства оборони.

Карикатурне зображення розмістив український художник Георгій Ключник на своїй сторінці у Фейсбук.

«Було б дивно, якби хімічили зі снарядами, а з паливом ні», - зауважив художник у підписі до фото.

Так, на картинці зображені два далеко не худеньких високопоставлених військових. Причому, один із них котить бочку з бензином, а інший, який сидить у першого на шиї, тягне сітку зі снарядами. Останній чиновник вигукує «Путін ху * ло». Двох генералів супроводжує український солдат, якому в якості зброї залишили рогатку та самокат, як засіб пересування.

11 жовтня детективи НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича. Вони підозрюються в незаконній розтраті бюджетних коштів на суму майже 150 млн грн при закупівлі палива. Вчора суд обрав запобіжний захід затриманим чиновникам Міноборони, зокрема, їх відправили під домашній арешт.

У справі про розтрату майна вже оголосили підозру чотирьом посадовцям — заступнику міністра оборони, директору Департаменту держзакупівель та двом співробітникам підрозділів Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мистецтвознавець Показати IP 13 Жовтня 2017 10:56
Але путін так і залишається ху..ло.
Вова Показати IP 13 Жовтня 2017 16:29
Повинно бути так "хто не лоханув Україну тот пуйло"??? Зае...ло все це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus