USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Через соціальні проекти - до реалізації конкретних дій

4 Грудня 2013 17:17
Керівники та члени організацій «ІНВАВОЛИНЬ», Волинського об’єднання ветеранів, інвалідів та постраждалих на виробництві «Захист», Первинної ветеранської організації «Ювілейна», Волинської організації УТОГ подякували за підтримку «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та його засновнику.

Про свої проблеми, потреби та повсякденне життя розповідали на зустрічах, які продовжує проводити благодійний фонд з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Голова Волинського об’єднання ветеранів, інвалідів та постраждалих на виробництві «Захист» Тетяна Хмільовська розповіла: «Ми новостворена організація, фінансування на цей рік для нас не передбачене. Не було коштів навіть на оплату оренди приміщення. На прохання допомогти відгукнулися тільки з «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». У планах організації – створити відділ прокату засобів реабілітації, щоб люди, які занедужали, мали все необхідне ще до отримання довідки від МСЕК. Дуже вдячні, що ви нас не кинули у тяжку хвилину. З розумінням сприйняли працівники фонду нашу ситуацію і не відмовили у важкий відповідальний момент. І надалі надіємося на вашу підтримку».

Своєю чергою, заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич привітала присутніх з Міжнародним днем інвалідів: «Ми розуміємо, що ці продуктові набори – невелика лепта на тлі витрат на ліки, проте це вияв уваги та поваги до вас. Коли девальвуються і нівелюються інші цінності, то людське спілкування і людська підтримка – найголовніше. Ігор Петрович Палиця і надалі виділятиме кошти на соціальні потреби, реалізацію програми «З добром у серці» через роботу громадської приймальні, допомогу людям з особливими потребами, малозабезпеченим, лучанам похилого віку. Тому звертайтеся, раді будемо вас підтримати. Ми отримали звернення від десяти організацій і закупили 500 продуктових наборів до Міжнародного дня інвалідів. Загалом же на реалізацію програми «З добром у серці», що передбачає втілення соціальних проектів, витрачено за рік понад 2 мільйони гривень».

За допомогу, яку члени ветеранської організації «Ювілейна» отримують у громадській приймальні народного депутата Ігоря Палиці та у благодійному фонді, подякувала Ганна Сахарук: «Соціальні картки на лікування та продукти харчування отримали цьогоріч 67 осіб з нашої організації. У громадській приймальні постійно є люди, адже у фонді реально допомагають. Всі, хто звертаються і потребують підтримки, її отримують. Дякуємо за те, що нас не забуваєте. Особлива подяка працівнику громадської приймальні Світлані Синюк. Вона завжди вислухає, розрадить і повідомить про те рішення, яке приймає відповідно до заяв Ігор Петрович Палиця».

Не всі представники організації «ІНВАВОЛИНЬ» змогли прийти на зустріч, адже переважно – це люди, які пересуваються за допомогою інвалідного візка. Проте присутні були сповнені оптимізму. Можна лише позаздрити їх незламній волі до життя.

Голова організації Валерій Бакаєвич знає потреби своїх підопічних, адже сам через травму втратив здатність ходити. Організація об’єднує людей, які не втрачають надії. А допомога фонду є для них суттєвою і дозволяє цю надію підтримувати, – про це розповів під час зустрічі голова «ІНВАВОЛИНЬ».

Продуктові набори цього дня отримали і представники обласної організації УТОГ у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus