USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через погані дороги – у Луцьку ДТП

8 Червня 2013 15:00
Три ДТП трапились на дорогах Луцька через поганий стан шляхів.

Про це у інтерв’ю «Відомостям» розповів новий начальник луцьких даішників Владислав Іщенко.

«За чотири місяці у Луцьку сталося три ДТП, причиною яких були недоліки дорожнього покриття. Складено адміністративні протоколи згідно зі статтею 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у якій ідеться, що причиною аварії є порушення правил, норм і стандартів при утриманні доріг і вулиць», - розповідає правоохоронець.

Крім того, з його слів, до міської ради направили 10 повідомлень про недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі та чотири інформації — до прокуратури міста.

«Ми акцентуємо увагу на дорожніх знаках, які б попереджували водіїв про погану дорогу, ямковість, проведення ремонтних робіт тощо. На щастя, у Луцьку почали посилений ремонт шляхів», - резюмував керманич луцьких даішників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 8 Червня 2013 21:07
Шановний пане Іщенко. Скільки ще потрібно аварій щоб ті кому належить поставили знак головної дороги на перехресті вул. Козакова та Московська?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus