USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Представники ДВК сваряться у міськвиборчкомі. ФОТО. ВІДЕО

1 Листопада 2010 18:23
Через великі черги із самого ранку під стінами приміщеня міської ради, де міськвиборчком приймає представників ДВК, виникають конфлікти.
На сходах до будівлі міськради - великі черги. По три члени кожної ДВК зранку привезли пораховані бюлетені.
У приміщенні ще гірша ситуація. Люди сплять у верхньому одязі, спершись один на одного. Багато хто скаржиться на задуху та слабкість, адже всі члени ДВК не спали цілу ніч. Черга тягнеться аж під самі двері кімнати № 105, де засідає Луцька міська виборча комісія.
Представники дільниці №19060 вирішили пройти позачергово, мовляв, серед членів ДВК - інвалід першої групи.
Представники дільниці №19013 спробували перешкодити цьому, мотивуючи тим, що всі втомлені, тим паче, що у складі їхньої ДВК теж інвалід, щоправда, ІІ групи.
Через це і почався конфлікт між членами двох ДВК.
Члени інших ДВК біля них теж емоційно скаржились на довгі та нудні черги. Конфлікт вирішили: всі пішли по черзі.
Луцька виборча комісія навіть почала приймати по чотири ДВК одночасно.
Голова Луцьвиборчкому Марія Парфенюк каже, що просто фізично нереально виголошувати вголос результати виборів по кожній ДВК окремо, як цього вимагає процедура.
Вона не впевнена, що члени комісії впораються до кінця дня 1 листопада.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нелучанин Показати IP 1 Листопада 2010 18:49
коротше кажучи, Україна традиційно йде по своєму індивідуальному безтолковому шляху: коли всі люди рвуть гланди через горло, то у нас традиційно - з іншої сторони. Мабуть, це як у старому анекдоті : "Не дай бог ірландця кухаря, італійця - метрдотеля, француза - начальника"
M Показати IP 2 Листопада 2010 09:39
Враження від переглянутого таке, що черги будь-куди вже в крові українців. - Кумівство не викорінено - проходять по блату і обману. - Робота місцевої влади абсолютно не організована - свідчення цього - величезні черги. Значить треба було мобілізувати всіх бюджетних дармоїдів з луцької мерії. - Голова Луцьвиборчкому Марія Парфенюк не спроможна виконати видану для неї і її колег процедуру по роботі з ВЖЕ ПОРАХОВАНИМИ бюлетенями. - Немає ніякої поваги до людей. Якщо нова влада хоче втриматись хоч трохи на своїх посадах, і тим більше йти на наступні вибори - їм треба виправити всі недоліки попередників, свої і виконати все, що вимагає народ. Бо влада - слуги а не пани народу!
з КОМІСІЇ Показати IP 2 Листопада 2010 10:02
Це ще не найбільша черга...Коли ми приїхали, то взагалі були навіть не на сходах міськради,а тільки біля них(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus