USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновники сваряться, що їх візит у Польщу недооцінили

7 Квітня 2011 12:24
Луцький міський голова Миколи Романюк вважає, що управління міжнародного співробітництва та туризму недостатньо висвітлило подію європейського масштабу – відкриття у польському місті Ольштин пам’ятної дошки Тарасові Шевченку.
Також своє незадоволення висловив член виконкому, секретар ради Григорій Пустовіт.

Він зазначив, що до польського міста їздила делегація, яка набралася багато вражень, однак навіть у комунальній газеті «Луцький замок» про цю подію було сказано недостатньо.

Міський голова Микола Романюк поїздку назвав історичною, в межах європейського масштабу, а висвітлення її майже не було.

Нагадаємо, що 11-13 березня 2011 року в польське місто Ольштин їздила офіційна делегація від Луцька.

Представники луцької громади відвідала міста Кенштин та Лідзбарк-Вармінський, де взяла участь у заходах з нагоди Шевченківських днів.

13 березня у Ольштині вони відкрили пам'ятну дошку Тарасу Шевченку на однойменній вулиці. Дошку виготовили та встановили за сприяння Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 7 Квітня 2011 23:32
Ви просто назвіть прізвища, хто їздив у відрядження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus