USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де шукатимуть кошти на ремонт луцького палацу урочистих подій

24 Лютого 2015 18:18
Використати гроші, які отримує за послуги управління юстиції, хочуть для ремонту сходів палацу урочистих подій.

Про це йшлося під час звіту Луцького міського голови 24 лютого перед територіальною громадою міста про роботу за 2014 рік.

Мешканці міста звернули увагу на те, що будівля Палацу урочистих подій «перетворюється на руїни», та запитали міського голову про те, чи планується його ремонт цього року.

Очільник містаМикола Романюк визнав, що палац урочистих подій, а особливо його сходи, наразі потребують ремонту.

«Йде розмова з управлінням юстиції, тому що вони збирають кошти за послуги, і немалі, щоб спільно можна було відремонтувати приміщення», - пояснив міський голова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михалыч Показати IP 25 Лютого 2015 06:42
пошукайте в кошторисі на будівництво 4 поверху "Луцьктепло", ще в Сапалаївці можна найти, а якщо не хватить то омелянІвська труба допоможе. Слава меру!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus