USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат Іванюк каже, що його думку спотворили

29 Жовтня 2009 13:01
На адресу «Волинських новин» надійшов лист від депутата Луцької міської ради Олега Іванюка. У ньому депутат стверджує, що видання опублікувало некоректну інформацію про його запит щодо газети «Луцький замок».
Не погоджуючись з думкою депутата про те, що інформація була некоректною, редакція все ж публікує його лист разом з текстом його запиту. Висновки даємо можливість зробити читачам.
Отож, у своєму листі до редакції депутат Олег Іванюк пише:
«Шановний пане редакторе! У вчорашньому числі Вашого видання розміщена інформація щодо мого запиту на сесії Луцької міськради, який стосувався низького професійного рівня комунального видання «Луцький замок». У матеріалі «Депутат Іванюк не хоче, аби Луцькраду згадували поряд  з «Титаніком»», автор некоректно висвітлив суть поданого мною запиту, внаслідок чого у читачів, серед яких є мої виборці, могло скластись неправильне уявлення про мою позицію як депутата. Я розумію, що в сесійній залі зі слуху дописувач міг не зрозуміти суті звернення і припуститись несвідомої помилки. Я не маю жодних претензій ні до видання, яке поважаю і читачем якого є, ні до Вас як до редактора.
Однак як депутат я розраховую на точне висвітлення моєї позиції у пресі. Отож направляю Вам текст мого запиту. Ознайомившись з ним Ви зрозумієте, наскільки спотворена його суть, і гадаю що знайдете спосіб виправити непорозуміння.
З повагою Олег Іванюк, депутат Луцької міської Ради»
А ось – сам вчорашній депутатський запит Іванюка:
«Шановний Богдане Павловичу!
 Мене непокоїть стан нашої комунальної газети «Луцький замок». Зокрема, в номері від 8 жовтня № 41 розміщена стаття ««Титанік» і його пасажири потрапили в «Пастку часу».Згаданий допис за рівнем абсурдності міг би прикрасити шпальти низькопробної «жовтої» преси, однак публікація подібних «сенсацій», які висмоктані з пальця, в офіційному органі Луцької міської Ради викликає, щонайменше, здивування та демонструє низький рівень професійності та журналістської культури.
Сусідство таких «матеріалів» поруч з офіційними матеріалами міської Ради  її Голови та виконкому викликає у читача справедливе запитання: де в газеті правда, а де фантазії?
Луцька міська Рада  виділила значні кошти на фінансування газети.
Ці кошти могли б бути спрямовані на інші, вкрай необхідні міській громаді потреби.
 Редакція  нам обіцяла цікаву газету, зміни в редакційні політиці, однак рівень видання залишається вкрай низьким, «Луцький замок» програє конкурентам в боротьбі за читача і скочується на маргінальні позиції.
Пропоную заслухати інформацію про роботу редакції газети «Луцький замок».
Про результати розгляду запиту прошу повідомити мене у встановлений законом термін.
Депутат міської ради О.В. Іванюк»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Журналіст Показати IP 29 Жовтня 2009 13:35
Це, швидше за все, пан Іванюк на чиєсь прохання хотів "наїхати" на журналіста "Луцького замку". І добре не продумав своїх дій.
лесюк Показати IP 29 Жовтня 2009 14:25
називати газету органом – несусвітнє невігластво
Гость Показати IP 29 Жовтня 2009 14:47
Иванюк прав на 100%!!!Своей манерой излагать информацию и особенно заголовком журналист неправильно донес до читателя суть обращения.А ведь это не радио ОБС а официальная информация.
Жовтенька преса Показати IP 29 Жовтня 2009 15:24
"Надійне першоджерело" http://originat.ucoz.ua/news/2009-09-07-20 Ось як "працюють деякі наші "журналісти""
MG Показати IP 29 Жовтня 2009 16:47
в цій газеті вміють фантазувати. Шановні депутати, ви погано фінансуєте свою газету. Коли більше грошей дасте то буде на кожній сторінці по депутату і на другий строк вас оберуть. А ще редактора нормального на роботу візьміть, щоб кращі оди писав.
Pinokolada Показати IP 29 Жовтня 2009 18:03
Respekt Ivanuku. V boloto taku presu! Vudannya yaki zaslugovuyt na uvagu ne potrebuyt budzetnuh podachok
Куратор Показати IP 30 Жовтня 2009 08:47
to Pinokolada: до чого тут подачки? Міська рада є співзасновником цього видання, тому й вимагають щоб їх піарили так як їм того треба.
MG Показати IP 30 Жовтня 2009 12:51
to Куратор: на газету "Луцький замок" з міського бюджету в цьому році було виділено близько 250 000 грн. Для чого грошима громади міста фінансувати такі ЗМІ? Краще тролейбусникам зарплату дати чи лікарню відремонтувати... Газети мають бути незалежними і об'єктивними а не хвалити своїх власників (міську владу).
MG Показати IP 30 Жовтня 2009 12:54
to лесюк: інакше як органом цю газету і не назвеш. І цей орган точно вже не голова, десь там нижче пояса з приставкою **йня.
Семен Прямий Показати IP 30 Жовтня 2009 17:09
журналісти Геть Від Рук Відбилися
Pinikolada Показати IP 30 Жовтня 2009 20:17
До куратора. Не в співзасновнику справа. Видання. котре читають не потребує стільки бюджетних грошей. Нумо влаштуємо опитування серез коментуючих: - хто з вас читає Луцький замок? - хто з читаючих сам для себе його купує за свої кровні?? Це я до того, що окрім працівників бюджетних установ, котрим видання "втюхується", його ніхто не читає, позаяк не вельми цікаво, погодьтесь. А якщо не читають, то навіщо таке ярмо на шиї платників податків? Чи нам вже більше немає на що витрачати бюджетні кошти???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus