USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Депутат Іванюк не хоче, аби Луцькраду згадували поряд з «Титаніком»

28 Жовтня 2009 12:32
Депутат Олег Іванюк на сьогоднішній сесії обурювався змістом газети «Луцький замок». Мовляв, одна із них розповідала про жінку, що вижила опісля зіткнення «Титаніка» із айсбергом. Про це 28 жовтня йшлося під час чергової сесії Луцькради, - інформує репортер «Волинських новин».
Він обурився, що така інформація з’являэться на сторінках газети опісля кількох сторінок офіційних повідомлень про діяльність Луцької міської ради. «Це кидає тінь на діяльність міської ради» - сказав депутат Олег Іванюк.
Депутат запропонував вислухати звіт редактора цього друкованого видання. Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що замітка про айсберг - «ще не найгірше, про що пишуть у газетах»
Шиба запропонував, аби звіт редактора розглянули на постійній комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, а потім уже, якщо буде потреба, й на сесії.
Голова «інформаційної» комісії Луцькради Сергій Григоренко заявив, що вважає роботу комунальної газети «задовільною». «В порівнянні з тим, якою газета була раніше (до приходу на посаду редактора Віктора Трофимчука – «ВН») сьогодні вона змінилася, ставши якіснішою. Звичайно, претензій до роботи «Луцького замку» у мене достатньо, зокрема й щодо висвітлення нею діяльності депутатського корпусу міськради. Проте, переконаний, в межах тих можливостей, які має газета, вона працює задовільно» - сказав Сергій Григоренко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Марта Показати IP 28 Жовтня 2009 13:25
Нехай Микола поміняється з Віктором посадами і покерує газетою
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2009 14:07
Маразм наступає?
хз Показати IP 28 Жовтня 2009 14:32
ідіоти!!!!))) недолугі, безвідповідальні мажоржики... колгосп імені бе пе шиби... а це ми їх туди посадили... скоро іванюк буде звучати як матюк... там в міськраді такий самий керівник-однофамілець сидить, надзвичайного розуму людина...
вася Показати IP 29 Жовтня 2009 11:27
мені подобаєця
MG Показати IP 29 Жовтня 2009 16:39
Робота газети "луцький замок" така сама як і робота міської ради. Пане Григоренко, невже вам подобається як працює ваша комунальна газета??? І як що ви вважаєте якісною роботу комунального ЗМІ то вам варто змінити роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus