USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат Луцькради каже, що його переслідують за політику

8 Вересня 2010 11:14
Депутат Луцької міськради Вадим Вітинський стверджує, що на нього тиснуть через його політичну діяльність.

Таку заяву Вадим Вітинський зробив 8 вересня на сесії міськради.

Нагадаємо, проти Вітинського порушена кримінальна справа за фактом хуліганства, яке понесло за собою тілесні ушкодження, та непокору працівникам міліції.

За словами депутата з 9 на 10 серпня він відпочивав у барі «Майдан» зі своїм дорослим 24-річним сином. Тут він був «звірськи» побитий охоронцем громадської охорони при УМВС у Волинській області і його знайомим.

За словами Вітинського, молодики обвинуватили його в тому, чого він не вчиняв, були напідпитку, і били його за те, що він «москаль» і депутат. При цьому вони лаялися. В результаті побоїв депутат три тижні лікувався.

«Ця фашистська витівка п’яних негідників знайшла свою підтримку і захист в прокуратурі і УМВС області, представники яких ніяк не хочуть бачити очевидного факту мого побиття. В той час обвинувачують мене в тому, чого не було», - сказав Вітинський.

Він вважає факт свого побиття і наступні події переслідуванням за політичну діяльність і принципову позицію в захисті прав і інтересів виборців.

Депутат попросив всіх своїх соратників по депутатському корпусу прийняти звернення до президента України, голови Верховної Ради України та генерального прокурора з вимогою втрутитися і взяти справу під власну опіку.

Вітинський до заяви додавав фотографії зі своїми побоями, результати експертизи і виписки з лікарні.

Депутат каже, що його до лікарні забрала швидка після інциденту з діагнозом "закрита черепно-мозгова травма та контузія лівого ока".

Заступник прокурора Луцька Олег Юрченко натомість стверджує, що переслідування ніякого немає.

Кримінальна справа нині призупинена. А усі докази і фото депутат може привести слідству у якості доказів побиття.

Однофракційник Вітинського, депутат від БЮТу Сергій Григоренко теж засумнівався у прозорості слідства прокуратури, яка "не гостро" реагує на факти, що мають ознаки політичного переслідування.

Як приклад, Григоренко згадав про мітинг, що відбувся 1 травня цього року. Коли на Театральному майдані Луцька мало не сталася зіткнення між представниками БЮТу і Партії Регіонів. Останні заявку на мітинг не подавали, кричали, коли звучав гімн і провокували населення, - пригадав депутат.

Обранці міськради підтримали звернення до керівника УМВС області щодо необхідності прозорості у справі Вітинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2010 11:42
ну ну! хай менше бреше той Вітінський , я його тверезим ніколи не бачив.
Олесь Показати IP 8 Вересня 2010 11:48
Ще один політв"язень з"явився... Янек сидів за шапки, якщо вірити його ставленику Могільову, по політичним мотивам, а тут ще один криком заходиться, що йому горілку в рота заливали, коли він був не при свідомості і жінки його ще б трохі й згвалтували, то ж вимушений був одбиватися... Треба мати гідність, пан Вітинський. Напаскудив - визнай. Вибачись перед жинкою і міліціянтом. Це, як на мене, більше б заслуговувало на повагу, ніж ця істерика...
ГОЛОД Показати IP 8 Вересня 2010 12:08
Його звинувачують зо те, що Він хотів кушати. У чому полягає вина Вадима Вітинського? Він пішов у кафе разом із сином поїсти і поспілкуватись. Заказав продукти харчування. Серед них і рідину, щоб попити. Ця рідана називається алкоголь. Зміст цієї рідини змінив стан Вадима Вітинського. Йому стало погано. У такихвипадках одні блюють,другі розмовляють так, що оточуючим здаеться, що він грубіянить,треті захищаються від нападів таких же що кушали алкопродук. Він не бешкетував, а вів себе адеквато чоловіку, який покушав алкоголь. Виходячи з цього Вадим Вітинський є жертва ане обвинувачений. Він не винен, що хотів кушать і серед продуктів був той харч, що змінив його,як і всіх, хто куша алковироби,алковиріб наніс йому шкоду. Звинувачують його за те, що він просто хотів кушати. Їв Він же ж те, що про сертифіковане і дозволене до їдла. Дивне звинувачення :звинувачують його за те, що він просто хотів кушати.
Лучанин Показати IP 8 Вересня 2010 12:57
Вітинський не москаль, він Бютівець...
Башкаленко А. Показати IP 8 Вересня 2010 17:10
Витинский - это неудавшийся бизнесмен, провалившийся банкир, некудышний ректор, мелкий взяточник-депутат, аферист и склочник, быстро пьянеющий человек. Где политика ?
Саша до Башкаленко А. Показати IP 8 Вересня 2010 17:29
Однако резюме... Лаконично и ёмко!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus