USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Тимошенко у Луцьку таки перекричала регіоналів. ФОТО

1 Травня 2010 20:22
Мітинг опозиційних сил з участю Юлії Тимошенко відбувся у Луцьку.

На ньому Юлія Тимошенко і представники опозиційних політичних партій та громадських організацій оголосили про створення на Волині обласного Комітету порятунку Нації і Держави. Декларацію цього комітету зачитав зі сцени співголова комітету, народний депутат України Володимир Карпук.

«Я з цим документом поїду по всій центральній Західній і Східній Україні, щоб знімати апатію, для того щоб ми могли прокинутися, відкрити очі і побачити що без нас Україна не вистоїть» - сказала Тимошенко.


«Дуже важливо що Волинь одна з перших прийняла рішення обласної ради депутатів, щоб зробити все…, аби чорноморські угоди були денонсовані. Якраз Волинська обласна рада і Луцька міська рада прийняли таке рішення. Ви можете пишатися вашою командою, тому що крім вас лише Львівщина і Тернопільщина приняли таке рішення. Більше на Україні ніхто не зміг зібратися з мужністю і не проголосував проти діючого президента» - сказала Тимошенко.



«Азаров і Путін вчора в Сочі намітили десять стратегічних угод, якими в України забирають, все що в нас залишилося: вони взяли всю систему НАК «Нафтогазу»…, і хочуть включити це в спільне підприємство з «Газпромом» де ми будемо мати 6 % власності» - сказала Тимошенко лучанам.

«Вони також намітили для поглинання нашу атомну енергетику, намітили багато підприємств які складають нашу славу і нашу силу в світі» - додала вона.

«Ми точно з вами цю владу змінимо, але головне щоб це не тривало дуже довго, бо ми можемо вранці прокинутися і не побачити все те чим Україна володіє» - застерегла лідерка БЮТ.

«Ні в якому випадку не розслаблятися і не розчаровуватися. Не звертати уваги, що нам с будуть затоплювати грошима. Бо їх план: забирають все і паралельно друкують гроші і засипають Україну грошима» - скалаза Тимошенко.

«Я приїхала до Луцька для того, щоб ми були разом, щоб захищати нашу державу. Волинь, яка завжди була батьківщиною героїв, бійців за волю, за нашу національну самоідентичність, не може бути осторонь процесів які відбуваються. Да, можливо, вони будуть намагатися закрити рот грошима, але тут на Волині, я переконана, що всім очі не закриєш» - сказала Тимошенко.

«Саме з Волині почнеться той рух, який дасть по Україні побудувати команди опору, які не дозволять забрати Україну» - наголосила вона.

Опоненти прихильників Тимошенко – Луцька міська організація Партії регіонів – проводила свій мітинг тут же, на Театральному майдані Луцька, розташувавши автобус з гучномовцями під стінами Обласної бібліотеки для юнацтва.


Звучали пісні про Партію Регіонів і Віктора Януковича, в перерві між якими жіночий голос звертався до мітингувальників з синьо-білими прапорами з закликом «підтримати ініціативи Віктора Януковича».

Гучномовці регіоналів виявилися дещо слабшими за ті, якими була обладнана сцена, де виступали опозиційні сили. Тому уже за десяток метрів від колонок, звідки хвалили Януковича, було розбірливо чути звук з гучномовців, звідки Януковича звинувачували у зраді національних інтересів.

Мітингувальників розділяв кордон міліціонерів.


Голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів назвав зі сцени мітинг регіоналів назвав «шабашем» і зазначив «Отой шабаш ніколи би не відбувся без теперішнього губернатора. Це він один із ініціаторів напевне…».

Голова Волинської обласної організації політичної партії «За Україну!» Ігор Гузь зі сцени говорив: «Сьогоднішній мітинг мені нагадує як п’ять років тому ми з вами збиралися, і як «януковичі» приводили сюди за 100 гривень студентів. Отих які тут зараз з різних вузів звезені - з Рівного, з Тернополя, зі Львова. За 100 гривень продають свою державу! …Кожен із вас піде сьогодні додому, приїде в своє містечко, село, район і скаже: Янукович,Клімчук, Башкаленко попривозили сюди по 100 гривень молоді і намагаються не дати демократичному зібранню зібратися».

Загалом же усі опозиціонери говорили про «загрозу, яка нависла над Україною», про «потребу об’єднатися і не розчаровуватися». «28 квітня почалася нова ера боротьби українських патріотів. Минулого нема» – сказав Ігор Гузь. І навіть спровокував скандування: «Ми не здалися! Нас не зламати!»

Тимошенко на сцені оточувала ціла когорта волинських політиків і громадських діячів. Серед них – голова Волинської обласної організації Народного Руху України Володимир Банада, голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів, голова Волинської обласної організації патрії «За Україну!» Ігор Гузь, народні депутати України Володимир Карпук, Віктор Олійник, Микола Потапчук та Євген Кирильчук, Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, луцький міський голова Богдан Шиба та інші.

Прес-конференцію Юлії Тимошенко у Луцьку, яку вона провела 1 травня, можна переглянути ось тут .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
дідо Показати IP 1 Травня 2010 20:32
знову на ті самі граблі....з Тімашєнкою на один гектар не можна сісти срати...тим більше з нею на сцені стояти...
* до дідо Показати IP 1 Травня 2010 20:47
Підтримую
АнтиРИГІАНАЛ до дідо Показати IP 1 Травня 2010 20:55
Ну то сядь із ЗЕКОМ, як так приперло. Тільки на гектарах даунєцкай зони, а не в Україні!
Гуцул до АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 1 Травня 2010 22:06
+100
дідо Показати IP 1 Травня 2010 21:04
Тімашєнка всідалась зі Зеком в 2008 та 2009 році...і верещала ,шо то для "порятунку країни"...
АнтиРИГІАНАЛ до дідо Показати IP 1 Травня 2010 21:40
ЗЕК всідався за злодюжництво шапок і за згвалтування і не верещав на весь паханат, бо "погоняло" у нього було достойне - ХАМ. А хамидло рятує тільки свої кланові інтереси, а не власну країну. У тому вся принципова різниця.
Гуцул до дідо Показати IP 1 Травня 2010 22:06
Це так і було. Лише Янукович цього не розумів, що треба рятувати Україну. Януковичу аби нахапати, а потім можна і до Москви злиняти. Кремль прийме.
Факт Показати IP 1 Травня 2010 22:14
респект і уважуха
Тарас Показати IP 1 Травня 2010 22:52
А де Клімчук????? В норі??? Аууу? Пане Борисе ви на чиїй стороні?
АРМАДА Показати IP 1 Травня 2010 23:28
дідо ти бритоголовий запроданець скільки тобі заплатили твої хазяї за ці коминтарі?
))) Показати IP 2 Травня 2010 00:16
они до сих пор на этом гектаре: спорят, кто кого переср... пересидит. а ну делайте ваши ставки, господа. Я за Юлю, бо вона розумна, в неи гарна шубка и вона не дасть красти никому... только сама, только все в семью ))) боже, какой позорный цирк на эстраде ))) любо-дорого глянуть )))
табло Показати IP 2 Травня 2010 09:04
у всьому винний ющенко-це він у 2005 році повернув всіх злодіїв котрі повтікали з україни
до дідо Показати IP 2 Травня 2010 12:55
дивись. підстережу біля дому.поговоримо про мати рідну й неньку україну. щось ти заговорився...
Роман Показати IP 2 Травня 2010 14:33
Тимошонка варовка і брехуха, янукович зек і бандит. Люди! Не підтримуйде жодного, не будьте бидлом.
mone Показати IP 2 Травня 2010 17:53
згідний,що Україна в небезпеціі від нас потрібні рішучі дії по її порятунку ,але як людина яка брала активну участь в минулих виборах(керівник агітгрупи)хочу сказати,народ повірив вам шановні народні депутати привів Вас до влади,а Ви її прфукали,тому що не про Україну Ви думали,а про свої власні інтереси,а тепер знову прсите у допомоги у народу,щоб як тільки прийшовши до влади знову про нього(народ)забути
Містер Х Показати IP 2 Травня 2010 18:12
Всі ті що сьогодні за Януковича продажні БИКИ, за 1 коп. вош по рейсах в Київ заженуть. Всі знають хто хотів заробити всі йшли в партію регіонів, де не погано платили щей ручку в презент могли дати - ЯНУКОВИЦЬКІ БРУДНІ, ТУПОРИЛІ ПОВІЇ!!!
ЮраВ Показати IP 2 Травня 2010 18:26
Це ж яку неповагу треба мати, щоб під час гімну тараторити в мікрофон! Цим сказано, як вони поважають Україну. Як до України так і до народу вони ставлять з призирство. Партія регіонів - партія знищення України!
Оля Показати IP 2 Травня 2010 20:23
Чому ригіонали привозили людей з Рівненської області своїх нема? Чи башкаленко своїм обіцяв заплатити так як на виборах заплатив і вони не прийшли???
Оля член комісії Показати IP 2 Травня 2010 20:26
Башкаленко верни гроші за вибори!!!!
Анонім Показати IP 3 Травня 2010 21:40
Містер Х - це середньостатистичний бютівець? даремно я прапором махав на майдані.... Ю і Я два чоботи пара
Роман до Анонім Показати IP 4 Травня 2010 11:19
+1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus