USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Проти депутата Луцької міськради порушено кримінальну справу

8 Вересня 2010 07:31
Проти депутата міськради Вадима Вітинського порушено кримінальну справу.

Про це йдеться в повідомленні за підписом прокурора Волинської області Андрія Гіля, - стало відомо ВІПу із компетентного джерела в луцькій мерії.

Як розповіло джерело, до луцької мерії надійшло повідомлення із облпрокуратури за підписом Андрія Гіля. Відповідно до вимог статті 31 Закону України «Про статус депутатів місцевих ради» міськраду повідомили, що проти депутата Вадима Вітинського з фракції БЮТ порушено кримінальну справу.

Проти Вітинського порушено кримінальну справу за трьома статтями. Серед них, - хуліганство, яке понесло за собою тілесні ушкодження, та непокора працівникам міліції.
Натомість джерела видання в правоохоронних органах підкреслюють, що розслідування цієї справи, найвірогідніше, буде безперспективним.
Нагадаємо, що депутат Луцькради близько місяця тому бешкетував у луцькому пивному клубі "Майдан" .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 8 Вересня 2010 09:10
А тема-то - бойан!!! Вже скільки говорено про подвиги Вадима Юліановича! По темі - я підтримую двома руками порушення кримінальної справи, оскільки, якщо риба гниє з голови, то і порядок в питанні дотримання закону треба починати наводити з депутатів міськради! Щоб усі люди бачили, що НЕМОЖНА піднімати руку на людину ( тим більше - на жінку!!! ), що НЕМОЖНА чинити опір міліції, що НЕМОЖНА, користуючись тим, що ти спортсмен, вступати в бійку зі співробітником УВС. Тепер будемо відслідковувати, як пан Вітинський буде "рішати" свої питання!!! Дуже цікавий процес!!! До речі. Почалося все зі стусана, який наш поважний політик завдав жінці... Як на мене, то все інше вже зайве... Вже цього достатньо, щоб вся ця свара виглядала дуже неприглядно. НЕ ДЖЕНТЕЛЬМЕН ПАН ВІТИНСЬКИЙ... ІМХО.
Тетяна Василівна (народний адвокат) Показати IP 12 Вересня 2010 12:53
справа реально-то порушена, але є пару простих питань, що розбивають її в пух і прах: 1. А звідки взялись побої у Вітинського? 2. А ЩО охороняє охоронець в барі "Майдан"? 3. А чи не "динамівка" ця тітонька, що її нібито образив Вітинський? 4. А чи є охоронець бару працівником міліції взагалі? 5. А МОЖЕ Вітинського ХТОСЬ кучерявий заказав? Смердить та справанадто недобре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus