USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати - проти підвищення ціни на проїзд

25 Листопада 2009 13:04
Депутати Луцької міської ради хочуть притягнути до відповідальності винних у підвищенні тарифів на проїзд у міському транспорті.
Про це йшлося у депутатському запиті Андрія Козюри, який підтримали депутати ради.
Передовсім, депутат нагадав, що ще 14 жовтня депутати вирішили доручити  керівництву Луцького підприємства електротранспорту  розробити програму безперебійного функціонування  ЛПЕ. У програмі мав бути аналіз причин збитковості та шляхи покращення фінансового становища ЛПЕ.
«Проте такої програми на розгляд сесії так і не так і не представили і така програма взагалі не розроблялась. Хоча керівництво ЛПЕ зобов’язувалося це зробити» - сказав Козюра.
«Але виконавчим комітетом було прийняте рішення  про підвищення цін на проїзд в міському електричному транспорті до однієї гривні, та в автобусах  - до 2 гривень» - додав він.
Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що виконком встановив такі тарифи згідно рішення сесії.
Депутат Андрій Козюра зауважив, що не варто проводити експерименти за рахунок громади.
Він додав, що  Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України повідомило, що таке підняття тарифів зробили з порушенням порядку їх формування та без економічного обґрунтування їх розміру.
Депутат Козюра попросив повідомити, чому до цих пір не розроблено програму безперебійного функціонування тролейбусного депо, пояснити, чому виконком прийняв рішення про підвищення тарифів, а також «притягнути осіб, винних у підготовці незаконних проектів рішень про підвищення тарифів на послуги перевезення пасажирів автобусами загального користування в звичайному режимі та маршрутними таксі, до дисциплінарної відповідальності».
Депутати більшістю голосів підтримали депутатський запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 14:18
Козюра хоче притягнути до дисциплінарної відповідальності Шибу! ха-ха-ха!!!!!!!!!!!!!!! ото розсмішив!!!! думав би що робить!!!
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 16:27
Антимонопольний завжди виступає проти підняття ціни за проїзд і визнає розрахунки необгрунтованими. А їм тринь-трава. Все у нас вирішують окремі люди і за певні суми.
Dmytro Показати IP 25 Листопада 2009 16:37
справді, саме це підняття виглядає абсурдним, тепер у значно більших містах проїзд дешевший, ніж у нас!
читач Показати IP 25 Листопада 2009 22:39
Так! І зобов'язати винних відшкодувати мені (та і решті лучан) надміру сплачені кошти за проїзд в маршрутках.
читач Показати IP 25 Листопада 2009 22:50
Так! І зобов'язати винних відшкодувати мені (та і решті лучан) надміру сплачені кошти за проїзд в маршрутках з 04.11.09
УТИЯКИЙ Показати IP 26 Листопада 2009 02:39
Депутат Козюра, чому до цих пір не розроблено програму безперебійного функціонування тролейбусного депо? Чому Ви як щось знаючий, довготривало перебуваючий на електротранспортному підприєм стві під час його страйку, ставлячий, піднімаючий, рзширюючий, кидаючий, роздмухуючий,переставляючий з місця на міце питання, досі не допомогли розробити підприемству цю програму. Ви ж депутатський кадр. Ви щось бажаєте вирішити. Але чому ви бажаете, що б вирішив хтось. Це свідчить про те, що Ви не депукадр. Ви не знаєте гасло:"Кадри вирішують все".Не знання цього не звільняе Вас від відповідальності. Ви перший повинні відповісти перед депутатами і громадою міста. Як ви так консультували колектив підприємства, що віни був змушений вимагати підвищення плати за проїзд.
Валерій Б. Показати IP 26 Листопада 2009 17:44
Шиба сам не розумів, що робив коли закупляв маршрутні таксі у лізинг. А тепер через його необдумані вчинки страждає все місто.Тепер у нас найдорожчий проїзд по Західній Україні.
Evil Показати IP 29 Листопада 2009 12:02
А мені зручно, 2 гривні без всякого тарабанення копійчатами, дрібної здачі, можна навіть по 3 гривні зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus