USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Волиньради закликали регіоналів скласти партквитки

4 Грудня 2013 11:07
Під час позачергової сесії облради група депутатів закликала представників Партії регіонів скласти партквитки, мовляв, представники їх політсили винні у тому, що на Майдані в Києві пролилася кров.

«Будьте мужиками, ідіть геть з тої партії», - вигукували депутати до колег з синьо-білого табору.

Також депутати облради закликали Клімчука «в його роки, не прикривати власну сивину зеками».

Нагадаємо, вчора голова облдержадміністрації Борис Клімчук назвав групу із так званих «тітушок» власними друзями, а головний міліціонер Волині Олександр Терещук назвав їх правоохоронцями, а потім сам же «відхрестився» від своїх слів.

До слова, під час штурму облради був травмований один із депутатів Волиньради Михайло Корінчук.

Зі слів народного обранця, він «отримав професійний удар у сонячне сплетіння» від полковника міліції Володимира Коліщука.

«Лише дякуючи простим людям, які мене підтримали, я не впав вниз. Коли я запитав полковника, за що він мене вдарив, той відповів: «А мене теж пхали».

Кореспондент Волинських Новин став свідком, як депутата під руки заводили до облдержадміністрації.

Депутати облради підтримали запит постраждалого про те, щоб міліціонер Коліщук прийшов у сесійну залу і пояснив мотиви власних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Регіонал Показати IP 4 Грудня 2013 12:54
Мудаки, я ж не гусь - повія, який вже клав СІМ партквитків і міняв СІМ партій для власної вигоди
Тартак Показати IP 4 Грудня 2013 16:53
Регонали- в яких тільки партіях вони не були? Почитайте біографію кожного- скільки раз вони міняли шапки і стрічку на ній.
Депутат Показати IP 4 Грудня 2013 17:02
А ще курилюк сьгодні сім разів вставав і чирикав, як горобчик, на захист цієї злочинної партії. Ганьба забацаному полішуку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus