USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати Луцькради знову не підтримали проект нового мікрорайону

25 Вересня 2013 18:44
Проект нового житлового масиву у районі вулиць Львівської та Станіславського не підтримали депутати Луцької міської ради.
Питання затвердження детального плану зазначеної території обговорили під час засідання 45 сесії міської ради 25 вересня.
Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури Юрій Казмірук, у мікрорайоні, площею 57 гектарів, планують побудувати 171 тисячу квадратних метрів житла загальної площі. У мікрорайоні запланували розташувати три житлові групи, забудовані житловими дев’яти- десяти– дванадцяти– та чотирнадцятиповерховими будинками.
У мікрорайоні запроектували розташування чотирьох дошкільних навчальних закладів та добудову школи з розширенням на 500 місць. Планують побудувати лікувально- та спортивно-оздоровчі заклади, багатоповерхову автопарковку на 1500 машиномісць та автосервісний центр.
Депутат Роман Романюк висловив зауваження щодо схеми нового мікрорайону, на якій, мовляв, нічого не видно. Також він нагадав, що у Луцьку немає пожежних автомобілів з драбиною, яка може сягати вище 9 поверху.
Юрій Казмірук запевнив, що під час розробки проекту буде деталізація з розмірами та потужністю кожного об’єкту. А забудовувати територію щільною одноповерховою забудовою, мовляв, недоцільно. Він зазначив, що документ має стратегічне значення для міста, адже генеральний план передбачає саме такий вид забудови.
Замовником та інвестором з розробки документації є приватне підприємство «Галнафтогаз».
Лише 11 депутатів підтримали план мікрорайону, отже його не затвердили. Нагадаємо, що питання виносили на розгляд міськради раніше, не здобувши підтримки.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ДЕПУТАТИ НЕ ХОЧУТЬ НОВИЙ ЖИТЛОВИЙ МАСИВ У МІСТІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СВС Показати IP 25 Вересня 2013 20:36
Разгоните депутатский корпус,будет больше для Луцка пользы.У опозиции чем хуже,тем для них лучьше.Вибачаюсь,що не на державній мові.
1 Показати IP 25 Вересня 2013 22:18
Швейцарія у Луцьку намічається.І грошики з Швейцарії...
ЧП Показати IP 26 Вересня 2013 11:07
Засідання і сесія - це тотожні поняття. Сесія - форма роботи міської (сільської,районної чи Верховної) ради. Тому, правильно буде - розглянули у час 45 сесії міської ради.Крім того, необхідно писати, що рішення приймає рада, а не сесія, що часто трапляється у вашому виданні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus