USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Діти підкажуть міськраді, як хочуть провести канікули

22 Травня 2013 10:29
«Фестиваль ідей» планується у Луцьку, аби належним влаштувати дитяче дозвілля.

Захід проведуть 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, – повідомила координатор фестивалю Ксенія Струк, - інформує IA ZIK.

Свято ідей відбудеться з ініціативи громадської організації «Сімейна академія «Плай» та за сприяння управління культури Луцької міської ради. У фестивалі братимуть участь навчальні, виховні, спортивні та розважальні заклади міста, які презентуватимуть свої послуги та пропозиції дітям до літніх канікул та на наступний навчальний рік, братимуть участь у концертно-розважальній програмі, демонструватимуть демо-уроки, показові виступи та проводитимуть майстер-класи.

Організатори фестивалю також проведуть акцію «Скарбничка дитячих мрій», під час якої разом із дітьми малюватимуть та збиратимуть у спеціальну скриньку дитячі фантазії. Їх пізніше передадуть міській владі як побажання наймолодших лучан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus