USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для луцьких шкіл закупили порошкове молоко

12 Листопада 2013 10:13
Дешеве порошкове молоко з інших областей закупили для харчування луцьких школярів та дошкільнят.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 12 листопада, повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він закликав представників управління освіти працювати з товаровиробниками. На його думку, продукти повинні бути волинського виробництва.

«Не має такого бути, щоб молоко везли з Хмельницької області, зробивши на дві копійки дешевшим. Коли я питаю, чому з Горохівського району на відстані 20 кілометрів привезти молоко дорожче, ніж з Житомирської, Хмельницької області, з Чугуїва, мені відповідають, що влітку заготовлюють дешеве молоко, роблять з нього порошок, а взимку просто розводять та дають дітям. І от виходить, ми на три копійки взяли дешевше, а забрали здоров’я в дітей», - повідомив Святослав Кравчук.

Він доручив начальнику управління освіти Луцької міської ради Олегу Гребенюку пропрацювати усіх місцевих товаровиробників та підготувати листи для участі в тендерах на продаж продукції для дошкільних і шкільних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Справедливий Показати IP 12 Листопада 2013 10:17
Напевно, якби Кравчук С.Є. був "в долі", то б не говорив би, що "ми на три копійки взяли дешевше, а забрали здоров’я в дітей". Такий добрий.
сеня Показати IP 12 Листопада 2013 10:21
так треба ж десь себе проявити. Там де копійки -то да. А там де мільйони -він сидить тихо як кіт
Катя Показати IP 12 Листопада 2013 11:11
Чому діти мають пити порошкове молоко - цеж хімія.............Невже на Волині бракує натурального молока і чому не можна щодня завозити у школи продукти так само, як це роблять у магазинах та супермаркетах, ну просто дивно ???
V Показати IP 12 Листопада 2013 11:12
Пізно після бою махати руками.ДЕшеве порошкове молоко вже закупили.Дістав цей Гребенюк навіть профільного заступника раз той привселюдно озвучив це питання.Дивно лише одне без погодження з Кравчуком Гребенюк і крока не ступить.Не поділили відкат?
Андрій76 Показати IP 12 Листопада 2013 12:09
Добре що хоч повідомили чим будуть"травити"наших дітей.Прийдеться сказати своїй доці,щоб виливала шкільне"молоко"в унітаз і брала з дому компот,яблучний або березовий сік"домашнього"приготування,чи на крайній випадок-чай в термосі...
кеша Показати IP 12 Листопада 2013 13:50
Знайти папери, за якими поставлялося порошкове "молоко" і напоїти ним тих, хто всю цю темну справу провернув.
МОЛОКО Показати IP 12 Листопада 2013 22:27
Вперше ЛУЦЬКІ заклади освіти харчують дітей ПОРОШКОВИМ молоком.Волинь аграрний регіон молока вдосталь ні дай зекономити на дітях.На сайті управління освіти є інформація про державні закупівлі .15 ЛИСТОПОДА БУДЕ ПРОХОДИТИ ТЕНДЕР ПО ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА 1 (УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ) запрошуються батьки телебачення ЗРОБИМО ТОРГИ ВІДКРИТИМИ
Q Показати IP 12 Листопада 2013 22:33
Напевно Святослав Кравчук будучи стільки років при владі не знає, що постачальники продукції в ДНЗ та школи міста вже протягом 10 років незмінні. Своєю риторикою, доводить бездіяльність влади в питаннях контролю за якістю продуктів харчування!!!!. Хоча це виглядає, як звичайний лобізм конкретних підприємств.... Тоді нехай влада конкретно говорить "особу" ЯКА МАЄ ПОСТАЧАТИ ПРОДУКЦІЮ. І цим ми ще раз доведемо, що Ми країна з ринковою економікою... Лобізм - пряма дорога до монополії, а монополія це біда для бюджету. Думайте...
гість до Q Показати IP 20 Листопада 2013 22:58
молодець
мама Показати IP 12 Листопада 2013 23:12
Виходить що ЧЛЕНИ ТЕНДЕРНОГО КОМІТЕТУ молока не пють. А Голова Цьок Ольга - точно любить напої крепші.
ЛисЛис Показати IP 13 Листопада 2013 02:55
мне так интересно, а какое молоко "полюбляють" наши чиновники, отвечающие за госзакупки??? кого накормить этим порошком??? твари, имущие лексусы и паджеры, с каким-то самомнением знатока размышляют о долях наших детей, которых и так говном кормят в школах... товарищи, интересно, на что сэкономили 3 копейки с молока??? может наконец-то на учебники - хоть бы по-одному на парту в каждый класс...у меня ребенку мало сколиоза от рюкзака - давайте еще молочком разводным напоите...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus