USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

До Луцька за адреналіном приїхав «летючий голландець». ФОТОРЕПОРТАЖ

3 Грудня 2013 15:00
Під гаслом «Слава Україні!» закрили цьогорічний стрибковий сезон луцькі екстремали. Цього разу до Луцька «політати» завітав голландець Рон.
Зі слів незвичайного гостя, спочатку він приїхав до Києва, де мешкають його друзі. Вони й порадили їхати за гострими відчуттями аж на Волинь.
«Загалом, раніше серед екстремальних речей, що я робив, були лише лижі та віндсерфінг. А тепер спробував і стрибнути. Знаєш, я, після того, як приземлився, поїхав до кафе перекусити. Там я довго думав і геть переосмислив власне життя й погляди на нього. І цей процес розпочався уже нагорі», - поділився враженнями з організаторами іноземець.
Окрім Рона, стрибнути з 50-метрової висоти прийшли й лучани, серед яких були й уже «бувалі» джампери, й новенькі. Традиційно за адреналіном до обласного центру прибули й гості з Києва, Рівного, Тернополя, Львова, Івано-Франківська , Чернівців та Червонограду.
Незважаючи на вітряну та холодну погоду, стрибки організаторам довелось проводити два дні, оскільки від бажаючих «завершити сезон» не було відбою. Підкорити гравітацію лучани приходили відразу з мітингу, тож з криками: «Слава України!» стрімголов кидалися униз і поверталися знову на Євромайдан, куди згодом підтримати українців поїхав й іноземний гість.
«Ми в жодному разі не пропагуємо якусь політичну чи соціальну позицію серед екстремалів, утім власну також маємо. У нас до стрибків допускають усіх тверезих та адекватних, не запитуючи про ідеологію та громадську позицію. Але подивіться, наразі тут знаходяться люди, які, схоже, дуже люблять Україну», - розповіла одна із організаторів заходу Вікторія Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
обачливий Показати IP 3 Грудня 2013 17:16
Поки не почнуть розбиватись,- Держгірпромнагляд мовчить... Прокуратура теж нічого не бачить... Потім виявиться, що власників нема, дозволу жодного нема і т.п. Люди, будьте пильні!!! Дотримуйтеся правил особистої безпеки!!!
ця з вушками Показати IP 30 Січня 2014 22:26
класна мала....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus