USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До зими готові, але вікна не вставляли. ФОТО

18 Вересня 2013 17:44
До кінця тижня житловий фонд Луцька буде готовий до опалювального сезону, − на цьому наголошували 18 вересня під час постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

«Першими завершили заплановані капітальні ремонти у будинках, що на балансі ЖЕКу №8», − зазначив у доповіді начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду департаменту ЖКГ Юрій Крась.
Депутат Іван Смоленг зауважив, що до інспекції захисту прав споживачів, яку він очолює, надходили скарги на восьмий ЖЕК: «Мешканці одного з будинків хочуть за власні кошти закупити фарбу та їм треба замінити трубу. Вони зверталися письмово до комунальників, проте протягом місяця відповіді не отримали».
«Заміна труби – це поточний ремонт. Так само, як і фарбування. Те, що мешканці куплять фарбу – прискорить процес», − відповів Юрій Крась.
Зауважимо, ще вчора, 17 вересня, вікна у будинку № 7, що на вулиці Кравчука, були вибиті. Мешканці неодноразово зверталися в ЖЕК №8, проте чули лише відмовки.
«26 років живу в кооперативному будинку на вулиці Кравчука,7, плачу за утримання будинку, а вікна в першому під’їзді, як були побиті, так і далі лишаються! Жек № 8 має добру кришу в Луцькій міськраді, він звик тягти з нас гроші і нічогісінько не робити: вентиляція не працює, сходи ні разу не бачили прибирання, курять у під’їзді (законодавством України заборонено, - ред.), а як подзвониш до них, то пряма мова: «ніхто від вас не дзвонить − тільки ви», − йдеться у коментарі під одним із матеріалів на Волинських Новинах.
Начальник департаменту ЖКГ Іван Кубіцький запевнив: «Вікна усі до зимового періоду будуть засклені. Це стосується і будинку за адресою Кравчука, 7».
Цікаві протиріччя: вікна там досі не засклені, а роботи до зимового періоду ЖЕК №8 виконав на 100%.
Можливо, вставляння шибок не є підготовкою до зимового періоду? А, можливо, роботи треба виконувати більше ніж на 100%? Зараз ці питання поки без відповіді.


Від готовності будинків перейшли до інших комунальних питань.
Потурбувалися комунальники і про луцькі дороги взимку. Вже закуплено чотири тисячі піщано-соляної та дві тисячі щебенево-соляної сумішей. Також до сезону готові 16 одиниць техніки, що будуть розчищати шляхи міста.
Також депутати цікавилися: «Чи вчасно розпочнеться опалювальний сезон у Луцьку?»
«Проблем наразі немає. Рівень розрахунків за газ – вищий ніж середній в державі», − запевнила заступник міського голови Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus