USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Договір про пішохідний міст могли підробити, - депутат

3 Травня 2011 12:48
Хоч спочатку фірма «Домінанта» брала на себе зобов’язання повністю збудувати пішохідний міст над залізничними коліями, проте потім виявилося, що за договором, вони були зобов’язані лише збудувати вхід на міст.

Про це розповів в ефірі програми «Діалог» телеканалу «Аверс» депутат Луцької міської ради Іван Смоленг.

«Ви всі пам’ятаєте, як ми голосували за надання земельної ділянки під будівництво «Каравану». І як нам гарно все розказали що в рахунок цієї землі, 78 соток буде добудований міст», - сказав Смоленг.

«Ціна цієї земні на той час була від 10 тисяч до 15 тисяч доларів за сотку. Давайте порахуємо 78 соток – це буде без пару соток майже мільйон доларів. Якщо перевести в гривні, то це на той час було по самому малому курс 5-6 мільйонів гривень», - порахував депутат.

«Що ми маємо на сьогодні? Добудований тільки «Караван». Зроблений тільки вхід в «Караван» і ліфт. І коли я в минулій каденції звертався неодноразово з запитами: дайде мені, будь ласка, договір (інвестиційний договір що повинна була зробити фірма «Домінанта» (власник ТЦ «Караван» - "ВН") – ніхто його не надав», - заявив Іван Смоленг.

«Сьогодні вже в тому договорі переправлено, чи коректором там закреслено, і тільки стоїть умова що «Домінанта» зобов’язалася добудувати вхід на перехід але не сам перехід», - сказав Смоленг.

«А сьогодні знову ж приходить підприємець Джулінський (Леонід Джулінський - комерційний директор ВКФ «Домінанта» - «ВН») і каже – я готовий добудувати тільки дайте мені з другої сторони мосту ще півгектара чи гектар землі», - розповів Смоленг.

Ці факти Іван Смоленг назвав причиною того, що фракція Партії регіонів під час голосування на сесії міськради 28 квітня підтримала рішення про передачу Волинській облспоживспілці в оренду землі під ринком в обмін на те, що спілка виступить інвестором добудови мосту, витративши на це 1 мільйон 300 тисяч гривень.

«Ну от і з тих мотивацій, з того всього, що ми пройшли в минулій каденції, наша фракція голосувала за надання дозволу оренди на 20 років. Не на 25 а на 20», - сказав Смоленг.

Хоча, нагадаємо, рішення про надання землі в оренду облспоживспілці не набрало необхідної кількості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Виктор Показати IP 3 Травня 2011 13:26
Надо поставить колючую ограду вокруг "каравана"и Джулинский сразу вспомнит какие обещания он давал,или открыть уголовное дело на должностных лиц кто заключал договор.
Лучанин Показати IP 3 Травня 2011 15:04
"Сьогодні вже в тому договорі переправлено, чи коректором там закреслено" - в договорі не може бути переправлено чи закреслено без підтвердження цих дій печатками та підписами сторін, інакше ці виправлення не дійсні. Давайте спочатку вимагати виконання умов договору, а потім вже перепродавати землю іншим. Ну тупий юрист в міськраді, так не одна ж вона в місті! Шукайте нормальних та робіть! Для чого ви ж кров з лучан п'єте?
Лучано Показати IP 3 Травня 2011 17:27
Злодій Шиба подеребанив гроші з Жулікінським - от і договір переправлено.
Serg Показати IP 4 Травня 2011 08:43
А де ж другий примірник договору?
kamil Показати IP 4 Травня 2011 14:15
то в депутатів в голові шось коректором виправлено. за стільки часу не вирішити це питання то нонсенс. передайте йому ту землю в оренду відразу після закінчення мосту і все.
1 Показати IP 4 Травня 2011 21:49
Жулік на жуліку сидить і жуліком поганяє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus