USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ФОТО-, ВІДЕОЗВІТ луцького Євромайдану. 5 грудня

5 Грудня 2013 19:00
Минув п'ятий день Євромайдану у Луцьку. Прокуратура, Служба безпеки України, офіс Партії регіонів - основні точки міста, де концентрувалися сьогодні мітингувальники.

Їх сьогодні було орієнтовно півтисячі.

Про що домовилися активісти із представниками влади можна прочитати у попередніх репортажах Волинських Новин.

ЯК МІТИНГУВАЛЬНИКІВ НЕ ПУСКАЛИ ДО ПРОКУРАТУРИ. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО
ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ. ДЕНЬ П’ЯТИЙ. ОНОВЛЕНО

ВІДЕО - Proaction. Lutsk creative group:


У фоторепортажі Антона Аношина (Emeй proaction) та Олега Гордіюка - шукайте знайомі обличчя:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Сергій Показати IP 5 Грудня 2013 19:23
Дивлячись на це стадо навіть не хочеться щось коментувати, надоїло, а їм не допоможе.
СБУ до Сергій Показати IP 5 Грудня 2013 20:21
коментар було видалено
Згідний Показати IP 5 Грудня 2013 19:47
+100500
СБУ Показати IP 5 Грудня 2013 19:51
коментар було видалено
Любі свині Показати IP 5 Грудня 2013 19:59
коментар було видалено
СБУ Показати IP 5 Грудня 2013 20:01
коментар було видалено
укр Показати IP 5 Грудня 2013 20:47
А чому на фотографіях немає піонервожатих? Напевно стісняються? Одні діти.І кілька маразматиків.Прав Сергій Ноу коментс.
КЛИМ до укр Показати IP 6 Грудня 2013 09:22
коментар було видалено
Назар Показати IP 5 Грудня 2013 20:48
Чому волинські депутати не йдуть на Майдан до людей? Дуже цікаво, що вони будуть говорити на - своїм виборцям, коли приїдуть на Волинь...
вперед Показати IP 5 Грудня 2013 21:36
Не подобаються молоді обличчя виродкам від влади і іншим мажорам. Для них це країна мрій, все мальовничо, хабарі, відкати, відчуття вседозволеності. А що є у простих людей: зарплата як пенсія, якщо доживуть, безвихідь і відчуття себе рабами ( як сказало Сергій - стадо). Але це стадо знає, що ти про нього думаєш, і вважає тебе не королем, а декапітуюваним дебілом, якому вже пора зайняти своє місце біля параші із своїм паханом, не то Хамом , не то Парусом.
Чувак з натовпу Показати IP 5 Грудня 2013 21:40
Молодці, всі хто приєднався до мітингу! Браття, хто недовіряє таким заходам: це, можливо, єдиний засіб змінити суспільство на краще! Мовчазна згода (лайки сюди ж) до добра не приведуть. Вже всі на собі відчули покращення :) "Спроби зробити неможливе змінюють світ" (с) Макс Фрай
Іван Показати IP 5 Грудня 2013 21:49
Дуже шкода..... Все так гарно розпочиналось, а закінчиться як завжди. Метою ж Євромайдану було підписання договору про асоціацію, а зараз все переросло в банальне намагання змінити владу. І на кого?. На Бондаря, Грицюка чи телепня Гузя (який в своєму житті не зробив нічого путнього), на кого? А ви, школярі, стійте, мерзніть. Шкода вас діток. "Гарна країна, гарні люди, але керівництво погане" - ось вічна хвороба нашої країни. І так довго ще буде. Доти доки самі не змінимось. Є в нас погана звичка - замічати в чужому оці "соринку", а в своєму "кілка" не бачити. Павлик Морозов був в Радянському союзі, в Незалежній Україні його змішали з гавном, а ось коли ми станемо такими як він, (порушив сам, побачив, що порушив інший, не прикривай цього) сам не роби протизаконного і т.д. Ми ж з вами (виборці) маємо виховати в наших обранців відповідальність за свої слова та дії. Приклади - здала Тимошенко газові контракти - все, нема для нас такого політика, забули, до побачення. - не підписав Янукович договір про асоціацію, все 2015 рік не далеко - до побачення. - а Тігипко, продавший банк через офшори.... - а Тягнибок, партію якого фінансують москалі.... (я банківський працівник, і знаю звідки депутати отримають перекази з 5-6-ма нулями) - багато ще міг би розповісти.....
Чувак з натовпу до Іван Показати IP 5 Грудня 2013 22:33
Іване, підтримую тебе! На даний момент Гузь - легітимний депутат, тому він має вплив на владу (любого бажаючого не пустять в ту ж прокуратуру). Тому він зараз потрібен. Далі було б добре знайти щирих депутатів, які б служили народу. Будемо разом творити майбутнє... Як казала Леся: "без надії сподіваюсь!"
Іван до Чувак з натовпу Показати IP 5 Грудня 2013 23:42
Порадь, що робити, Мені дуже імпонували слова Сашка Положинського, співака, банального громадянина як і ми всі. Який сказав, що його Яценюки з Кличками і Тягнибоками не пускають до трибуни, - це вже їх революція, тут вже вони "господарі". А ми ж не з ними...... І нас, народ, суспільство, знову викинуть на сторону, на бік. І знову Яценюк буде перед Медведчуком виправдовуватись чи звітуватись про виконану роботу, а ви дітки "мерзніть".... Гаразд, спробую я, попередньо не заплямований політикою, повстати проти даної і попередньої влади, і знаєш через скільки хвилин порушать проти мене кримінальну справу?....
Чувак з натовпу до Іван Показати IP 6 Грудня 2013 00:15
Важкий вибір, повністю згоден. Для мене сила мітингу - це в силі мітингувальників! Це вже не натовп, це - свідомі бунтарі, яких веде лідер. Були б одиничні протести - були б кримінальні справи на кожного. А разом нас і влада, і злочинна міліція боїться (що показав сьогоднішній мирний мітинг: прокуратура і представники ПР бояться навіть вийти). Переговори були лише з СБУ: "Генерал Мельникович задекларував невтручання їхньої служби у політичні баталії." (с) Ігор Гузь. Я теж не довольний опо... Ну не дав бог розуму, що зробиш :) Я виходжу не за опо, і не за ЄС чи ТС, а для того, щоб показати свою готовність до підтримки таких необхідних змін устрою нашого суспільства. Звісно, виступати проти чинної влади - це ризик. Но, мовчазна незгода точно не приведе до добра. "Щоб здвинути тіло з точки, потрібно прикласти зусиль" - каже один з законів Енштейна. Можливо, в нас будуть справжні лідери з народу, які здійснять справжню революцію (ними могли б бути "ніжинські робінгуди"). В любому випадку, я рахую підтримку/непідтримку луцького Майдану особистою справою кожного. Для мене це справа честі.
Андрій Показати IP 5 Грудня 2013 22:02
всім дякую, за активну та порядну ходу по вулицям нашого міста! Слава Україні! Банду геть, у тайгу йолкі садити)) а власне Азірова, транзитом на курорт(Сапалаївка)! -Бо йому :"трібя папірітца" ,-десь на нарах, давно!,- "Діпібічєння."
Андрій Показати IP 5 Грудня 2013 22:06
Іван, а зміна влади - це і є, перший крок до підписання угоди про Євроінтеграцію. Діюча влада не здатна зробити цей "1-й крок".
Іван до Андрій Показати IP 5 Грудня 2013 22:27
Та ні, брате мій, погоджуюсь на зміну влади, але не погоджуюсь на тих хто її хоче змінити. Це і було в моєму попередньому меседжі. Приїхали до мене поляки (хотіли в нас на Волині відкрити завод по переробці сміття, готові були за власні кошти здійснювати вивіз сміття, плюс ще і платити ЖЕКам за ноього), пішли до Бондаря, тодішнього губернатора, і знаєш яке його було заключне слово? - "яка моя доля". Ті встали і вийшли з кабінету... і що ще скажеш?
Anonymous Показати IP 5 Грудня 2013 22:59
не могу смотреть на это ......... это уже всех достало .... покричали и хватит .... просто нету слов что сказать
123 Показати IP 5 Грудня 2013 23:39
САНІТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Іван Показати IP 5 Грудня 2013 23:47
Колись депутатами обирали директорів підприємств, заводів, людей, які чогось в своєму житті досягли. А зараз - хто більше і гарніше вміє говорити, ось і маємо....
С Показати IP 6 Грудня 2013 07:26
Точно, і ця влада погана, але головне що нема кого замість неї поставити, такі ж самі рвуться туди
С Показати IP 6 Грудня 2013 07:27
А Гузь то взагалі клоун і аферист на якому пробу ніде ставити
АБС Показати IP 6 Грудня 2013 08:35
Куди сьогодні підемо, мітингарі зашмаркані?
КЛИМ до АБС Показати IP 6 Грудня 2013 09:26
коментар було видалено
НОНА Показати IP 6 Грудня 2013 10:01
В держав необхідно робити зміни. Системні зміни, а не зміни політиків при владі і починати треба з зняття депутатської недоторканості. "народних" треба прирівняти з народом, а то вони в нас самі перші "беспрєдєльщики". Ми всі українці незалежно де проживаємо і якою мовою розмовляємо, а нас чомусь намагаються постійно розєднати, посіяти між нами українцями розбрат і ворожнечу і сіють цю ворожнечу "великі політики гузі". Бог дав нам незалежність, а ми як ті діти соваємося з нею друге десятиріччя і невзмозі нічого толкового зробити. Пнемося в Євросоюз з надією на краще життя замість того, щоб це краще життя будувати в своїй українській хаті. З надією на обєднання всіх українців в єдиній, міцній і процвітаючій дердаві. З днем Збройних Сил України всіх щиро вітаю. Слава Україні.
Волинським новинам Показати IP 6 Грудня 2013 10:46
Приходьте сьогодні на майдан, почуєте ну "дуже хорошу!" новину про себе..
Петро Калорія Показати IP 6 Грудня 2013 14:37
Багато поганих слів про мітингувальників. Але у них уже є паспорти. Вони громадяни України. Вони уже відповідають за свої вчинки. Вони ВІЛЬНІ душею і з цим уже важко щось вдіяти. Вони памятають своїх дідів, які мерзли і голодували по криївках, але не зламались, не здалися. І в кінці-кінців перемогли. Вони боролись за Україну - і Україна є! А ті, що боролись проти вільної України, хто боровся за її колоніальний стан - програли, хоча і пижаться своїми загрудними знаками почесних ветеранів НКВД. Хід історичного розвитку не змінити. Тільки злодії можуть захищати тих, хто довів Україну, її народ до останнього щабля добробуту країн Європи. Ганьба їм.
Чувак з натовпу до Петро Калорія Показати IP 8 Грудня 2013 00:07
В наш час набагато легше написати своє "фе" сидячи вдома, в теплому кріслі, огорнувшись теплим пледом... Но! Це якраз те, чого зараз і треба тим, хто при владі! Перемагає той, хто бореться, тому, ми і маємо "Слава Героям!" а не Сталіну, чи ще якому придурку. "Багатий працює щоб збагатіти, бідний - щоб не збідніти" - ось як має думати свідома особа. Як показує практика - більшість надто "розумні", щоб так думати. Може пора почати думати? Петро, після подібних коментарів я не втрачаю надію, що ще є Українці, які можуть мислити самостійно і будувати майбутнє нашої неньки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus