USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гнідавський міст перекриють

10 Липня 2010 11:35
12 липня тимчасово перекриють транспортний рух на Гнідавському мосту через Стир у Луцьку – дорожники хочуть нарешті скінчити ремонт дороги на вулиці Данила Галицького.

Про це інформує ІАЦ Луцьк.

Автотраса на мікрорайон ДПЗ із гнідавського боку буде перекрита в понеділок із 11:00 до 17:00. Офіційна причина – реконструкція вулиці Данила Галицького, яка регулюється відповідним розпорядженням міського голови Богдана Шиби.

Департамент економіки міської ради на вимогу мера повинен додатково повідомити про зміну маршрутів громадського транспорту. Однак досі цього не зробив. На наш здогад, маршрутки та тролейбуси возитимуть пасажирів до підшипникового заводу через вулицю Ковельську.

Під час перекриття вулиці інспектори ДАІ патрулюватимуть під’їзди до мосту. Міліціонери будуть розвертати на об’їзд непоінформованих водіїв. Тому інспектори просять читачів переказати прочитане повідомлення на "Волинських новинах" знайомих автомобілістам.

До слова, понеділкове перекриття – репетиція перед наступним частковим закриттям Гнідавського мосту. Адже там уже місяць триває ремонт бордюрів та бічних доріжок. Згодом почнуть капітальну заміну дорожнього покриття – відтак проїхати через міст можна буде лише по одній смузі.

За словами комунальників, стратегічний міст на ДПЗ відремонтують до кінця літа. Роботи проведуть в комплексі з облаштуванням вулиці Данила Галицького. Тому кошторис робіт спільний.

Дорожники обіцяють, що на мосту буде повністю замінене дорожнє покриття, встановлені нові бордюри, відремонтована пішохідна доріжка та велосипедна доріжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
УКБ Показати IP 10 Липня 2010 11:43
Чому це не зробити в нічний час?Подивіться як турки і македонці вночі працюють на Киівській трасі.Наші ж дорожники також претендують на обєми по бетонці!Тут спочатку спрацюйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus