USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Головного художника Луцька хоче покарати прокуратура

22 Червня 2013 08:00
Прокурор Луцька направив подання про скасування рішення міськвиконкому щодо розміщення літнього кафе «Вогнем і мечем», а також притягнути до відповідальності головного художника Луцька Ярослава Матвіїва, який підписував дозвіл.
Про це стало відомо під час постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 21-ого червня.
Заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради Ярослав Матвіїв підготував проект рішення щодо відхилення подання прокурора про скасування дозволу на розміщення літнього кафе. Головний художник міста каже, що прокуратура посилається на те, що триває кримінальна справа щодо неправомірного захоплення землі під «Вогнем і мечем». А відтак і дозвіл на літній майданчик архітектура не мала права надавати.
Натомість Ярослав Матвіїв переконує, що кримінальна справа стосується земельних відносин, тоді як під розміщення тимчасових споруд, в цьому випадку літнє кафе, не передбачає виділення землі. У той же час саме через землю, що не надали власнику літнього кафе, хочуть притягнути до відповідальності головного художника.
Ярослав Матвіїв каже, що за такої логіки прокуратури, через відсутність надання землі на всі тимчасові споруди, у Луцьку незаконно встановлено приблизно 100 літніх кафе. Головного художника міста підтримали члени комісії і рекомендували сесії відхилити протест прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
луцьк Показати IP 22 Червня 2013 08:40
напевно прокурора хтось дуже зацікавив.бо коли туда звертаешся відносно злочинів скоених ОПГ то як кажуть росіяни-от ворот поворот
Ну ну Показати IP 22 Червня 2013 12:16
Ресторан - тимчасова споруда ! 100 %, йдіть подивіться. "Головного художника міста підтримали члени комісії" - дайте їх призвища та визначим що там їм надав за підтримку посадовець: де чий магазин чи кіоск. Вперше бачу що прокуратура щось робить для міста. Доведіть до кінця справу!
Факт Показати IP 22 Червня 2013 12:40
Оце правова держава! Художник привселюдно посилає прокурора на... і йому за це нічого не буде бо прокурор приїзджий, а Романюк місцевий.
держслужбовцям Показати IP 22 Червня 2013 20:35
Наша прокуратура-це "острів" автономний в Україні, радили б СБУшникам нею зайнятися!!! А також, виконавчою службою та міліцією! Хоч хтось 1 з них толк бачить??? А ні хто!Тоді для чого нам ці структури??? Прокуратура-теж не виняток!Ще гірше! Чим, Ви, кращі, що носите звання: держ службовець?А я знаю-ТУПІСТЮ!
укб Показати IP 22 Червня 2013 21:34
нічого собі тимчасова споруда. Що ж тоді називати капітальною спорудою?
активіст Показати IP 24 Червня 2013 16:01
цікаво, що в інтернет виданнях давно вже йдеться мова про заборону літнього майданчику поруч "Львівського штруделя", а він і надалі функціонує, досить успішно!!!! То цн як одни - ТАК!!!!, а іншим - НІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus