USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Господарство Луцька не готове до зими

19 Жовтня 2010 14:40
У планах луцької мерії - підготувати «господарку» міста до зимового періоду – завершити утеплення будинків, капремонт дахів та ревізію систем теплопостачання.

Про це йшлося 19 жовтня під час щотижневої оперативної наради в мерії.

Як розповів міський голова Луцька Богдан Шиба, його поки не влаштовує тема теплопостачання, мовляв «на носі» зима, відтак люди повинні бути впевненими, що не доведеться мерзнути.

Тому мер нагадав своїм підлеглим продовжувати повну ревізію всіх систем теплопостачання.

«Вони зараз працюють. Необхідний тепловий режим в будинках є, але попереду зима, будуть значно складніші умови», – зазначив він.

Наголосив Шиба і на тому, що треба обов’язково завершити утеплення вікон та дверей у житлових будинках.

Окрім того, мер розповів, що вже «в найближчі дні» закінчиться капітальний ремонт 12-ти дахів, реконструкція яких запланована на нинішній рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 19 Жовтня 2010 15:47
Цікаво, а той будинок, в якому дірка в даху як від удару бронепотягом, вже поремонтували?
Правдоруб Показати IP 19 Жовтня 2010 15:59
Надоїло чути "піготувати, необхідно, продовжувати" і тд. Хочеться почути. Термін виконання до ... Хто не виконає до відповідальності.
Dyssja Показати IP 21 Жовтня 2010 19:43
та кожен рік одне й те ж саме ми підготувались все гут і тепло все підготували тільки чогось всеодно труби тріщать сніг не чистять, кожен рік кажуть що цього року краще ніж торішнього хоча реально ніхто нічого не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus