USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Губернатора Волині немає в підвалах ОДА, - ЗМІ

19 Лютого 2014 21:34
Після того, як голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко категорично відмовився писати заяву на звільненя, його повезли у напрямку ОДА. Як оголосив зі сцени лідер волинського "Правого сектора", під вартою очільника Волині будуть утримувати в одному з підвальних приміщень ОДА доти, доки той не напише заяву на звільнення.

Однак колишній голова Волинської ОДА Володимир Бондар цю інформацію спростовує, - повідомляє «Радіо свобода».

«Олександра Башкаленка в приміщенні немає, а забрали його соратники, і наразі місце перебування голови ОДА протестувальникам невідоме», - каже Володимир Бондар.

Зі слів Володимира Бондаря, планується дозволити працювати тим підрозділам облдержадміністрації, які відповідають за діяльність області, однак керівництво має перебрати на себе Народна рада.

«У зв’язку з тим, що керівництво області втратило свою легітимність в очах більшості населення області, керівництво адміністрації не має права виконувати свої обов’язки, і їх буде виконувати народна рада, сформована із депутатів обласної ради», – зазначив він.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Волинської ОДА люди зводять барикади, всередині відкрили медпункт і їдальню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 78
Не байдужа Показати IP 19 Лютого 2014 21:43
Владу в руки Народним радам! - це вже так знайомо, особливо тим хто вчив історію, якщо памятаєте, то в принципі це не привело ні до чого доброго! Яка народна рада, люди схаменітся і хто буде керувати областю? Гузь, Данильченко, Вітер та вони ж повбивають один одного за шматок влади
Октябрьский до Не байдужа Показати IP 19 Лютого 2014 21:50
А во Львове уже добрались до ювелирных магазинов! Тоже "владу взяли"! И кто за это ответит - "Народна рада", или кто?
Українець до Не байдужа Показати IP 19 Лютого 2014 21:58
Я вже чекаю коли друзі данильчука по стаї будуть доїдати його смердячий труп в канаві.
ОЛЯ до Не байдужа Показати IP 19 Лютого 2014 22:22
Повністю погоджуюсь. Шановний Гузь вже давно схибнувся на владі. Але ми всі переконалися в тому що крім того як бігати із громофоном нічого неможе. Бидло воно і в Африці битло
юля до ОЛЯ Показати IP 20 Лютого 2014 00:21
А до чого гузь???? Що від нього чекаєте???? Він на відміну від деяких людей підняв дупу і хочаб бігає з грамофоном, а багато хто сидить вдома і пише в неті різні дурниці. Я нікого не захищаю, але не треба стільки бруду. Треба на Київ їхати, і там все вирішувати!
Не байдужий до Не байдужа Показати IP 19 Лютого 2014 22:49
Маєш кращі кандидатури - пропонуй
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 21:45
О, бондар прокинувся, як пішла колотнеча всяке г... почало спливати...
911 Показати IP 19 Лютого 2014 21:49
Боратьба таки була владу!!! А ми наївно вірили, що за ідеали.. Бондар, Гузь і Шиба - усі одним миром мазані. Бандюки...
Октябрьский Показати IP 19 Лютого 2014 21:52
"Люди", которые пытались унизить губернатора, унизили в первую очередь самих себя!
касум до Октябрьский Показати IP 20 Лютого 2014 00:02
Та нормально унизили,успакойся
Октябрьский Показати IP 19 Лютого 2014 21:53
Александр, Вы - молодец! Настоящий офицер! Держитесь!
валюха до Октябрьский Показати IP 20 Лютого 2014 00:04
Та ну офіцер, так собі прапорщик-щупач
Нестор Показати IP 19 Лютого 2014 21:55
трольте трольте..завтра вже зарплатні не буде!!!
Скільки коштує ГУЗЬ? Показати IP 19 Лютого 2014 21:55
А чому не пікетувалась Луцька міська рада?!?! Якщо п.Войтовича, як представника місцевого самоврядування заставили написати заяву на звільнення, то чому цього не вимагали зробити у мера Романюка??? Він що кращий за інших?? Чому не відбуваються мітинги щодо незаконно зведеного торгового центру "Буратіно" (одним з власників якого є син мера та представник євромайдану п.Козюра) та щодо перекриття вулиць в Старому місці, де відбувається будівництво п.Голевої??? А все через те що Ігорю Гузю дали посаду директора КП Волинська самооборона". Цікаво за яку заробітну плату він продався???
relax Показати IP 19 Лютого 2014 21:57
правильно рада зробила
Луцьк до relax Показати IP 19 Лютого 2014 21:58
згоден!
БЕРКУТ Показати IP 19 Лютого 2014 22:00
ТРЕБА ЗНАТИ БАШКАЛЕНКА , А КАВКАЗ НЕ ПРАЩАЄ ПРИНИЗИ . ЯК ЩО ВІН НЕ ГІВНО, О ЦЯ СВОЛОТА ЩО НАД НИМ ЗНУЩАЛАСЯ , БУДЕ ПРОПИДОРЕВАНА, УКРАИНЦИ САМА ЗРАДЛИВА НАЦІЯ....
Батьківщанка. Показати IP 19 Лютого 2014 22:02
Ага і ху*зь з бондарем будуть рвати його на шматки
Батьківщанка. Показати IP 19 Лютого 2014 22:03
Маю на увазі де* ілоїда данильчука
БЕРКУТ Показати IP 19 Лютого 2014 22:03
СЛАВА БАШКАЛЕНКУ - *****
Лучанка Показати IP 19 Лютого 2014 22:08
А кого будуть там лікувати в медпункті маю масквич від триперу, ще ж вони нікого не навбивали демократи
з Луцька Показати IP 19 Лютого 2014 22:13
Моральні виродки. Ви ще пожалкуєте про скоєне. І це- майбутнє нації, еліта... Тільки хвора людина може це одобрювати. Як ця купка виродків може говорити за свю область? Башкаленко просто неймовірна людина. Пишаюсь його витримкою.
Злата Показати IP 19 Лютого 2014 22:19
Нехай ваші керівники вивчать Конституцію України: Розділ ІІ Стаття 37. Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ. А ваша народна рада на чолі з Бондарем саме цим і займається. Та він вже був при владі, знову хоче, нічого не зробив. Давно вас всіх в тюрму і то на довго. А за Башкаленка відповідатимуть по всій строгості закону.
неуважна ти до Злата Показати IP 19 Лютого 2014 22:53
ти борешся з наслідками, а треба причина! в Конституції ясно прописано, що ПРЕЗИДЕНТОМ НЕ МОЖЕ БУТИ ЗЕК! Може, варто звідки починати?
111 до неуважна ти Показати IP 20 Лютого 2014 06:56
Мова йде за Башкаленка, а не за президента. І повірте мені здається, що в нього підтримка більша, як уцих виродків. Потрібно тих виродків провчити.
Гражданин Показати IP 19 Лютого 2014 22:21
Александр Константинович - Вы молодец! Вы офицер! Вы держались достойно! Держитесь! Мы на вашей стороне! А кучка отморозков - это не мнение волынской области и жителей Луцка. Мне жаль людей которые громят наш город ради Казюры, Бондаря, Шибы, Гузя и и.д там не. Ни одного достойного человека. Александр Константинович вы мужчина!
громадянин України Показати IP 19 Лютого 2014 22:21
народні ради, праві сектори та інші діячі, ви сьогодні показали своє істинне нацистське лице. Ви показали це на всю Україну з цинізмом знущаючись над Башкаленком. Яким би він не був. А він вів себе достойно! Я підтримував майдан європейський. але цей звірячий фашистський атракціон що ви показали це ШОК!!! Вам немає прощення за скоєне! Ви злили свій майдан, почавши такі дії. Народ Волинський вас не підтримає, лиши купка таких же звірів як ви самі! А якшо підтримає то я проти такого народу!
Гражданин до громадянин України Показати IP 19 Лютого 2014 22:25
Полностью вас поддерживаю !!!
Юля до громадянин України Показати IP 19 Лютого 2014 22:38
Підтримую ЄВРОПЕЙСЬКИЙ МАЙДАН, але не фашистів.Шокувало багатьох!
простий волинянин до громадянин України Показати IP 19 Лютого 2014 22:57
+1. Ти правий земляче! Я тільки за! Сьогоднішня показова екзекуція, демострує гниле нутро кожного хто там напялив жовту стрічку з буквою "N". І не дивуйтесь якшо вас не просто поставлять до стінки а й решток ваших потім незнайдуть! Таке враження шо ви під наркотою те робили отримуючи задоволення. Ви психічно хворі!!! ... Доречі! "правий" сектор у вас є штатний психотерапефт що може підтвердити адекватність ваших бойовиків?!
здравомыслящая до громадянин України Показати IP 19 Лютого 2014 22:58
Не только на всю Украину, на весь свет показали.))) Прославилась Волынь, Нет такого издание, не такого сайта который бы не показал, как издевались над губернатором Мне смешно слышать и читать, про народную владу. Кто народная влада ?, Коррупционер вор- Бондарь с Шибой, Козюрой, и др..?. Вы что люди свихнулись ?Такое впечатление, что во всех наших волынских бедах, виновны пару депутатов регионалов. Вроде бы Там- Там и другие супермаркеты, принадлежат Бошкаленко, вроде бы -это регионалы продали лучшие волынские земли, Шацкие озера и Свитязь, вроде ломбарды, котельни, водоканалы и все остальное принадлежит милиции, которую вы атакуете. Вы что сошли с ума.? А самое главное вы забыли майдан2004 года,вы забыли что вот уже 10 лет, у нас выборы перевыборы, вы забыли, все власть не та... строительство жилых домов, остановилось при правлении Юли, тогда же остановились и последние производства. Я не защищаю Януковича, но давайте правде смотреть в глаза, вся это революция затеянная, очень богатыми людьми, а нас, как пушечное мясо задействуют в своих корыстных целях, а цель одна- ВЛАСТЬ и только власть по нашим труппам Я не верю Яценюку, Тягнибоку, с отбитыми мозгами Кличко, не верю Кужель, и Богославской. Вы что не понимаете, против каких бандитов вы устроили майдан?, Если с вами Ахметов, Порошенко, Фирташ, Пинчук, Гриценко, они оплачивают майданы Так кто бандит, один Янукович.? Ну-ну поживем увидим , что нас ждет впереди.? Все иностранцы ,до одного выводят свои активы с Украины. Вы громите. здания, эти здания будут ремонтировать за нас счет. А самое главное, скоро мы на себе испытаем сегодняшние ваше веселье, когда отключат горячую воду, газ, тепло, и так далее, за все это платить нужно будет. Если я доживу до следующего года, я вам всем задам один вопрос- что стало жить лучше, что помогла вам Европа?
психолог до здравомыслящая Показати IP 20 Лютого 2014 02:17
я не захищаю таких дій.....це осудливо...але на рахунок Шацьких озер і Світязя це ви помилилися...якраз і місцеві регіонали продали для своїх...
ок Показати IP 19 Лютого 2014 22:22
згодна.це сама продажна нація.не дай бог оцим дебілам-майдаунам керувати областю.хай живе Башкаленко.
За правду Показати IP 19 Лютого 2014 22:27
Все що сьогодні відбувалося, це просто ФАШИЗМ. А губернатор справжній господар свого слова. Молодець. Вистояв. Нездався. Вони недостойні того щоб така людина як О.Башкаленко йшла у них на поводу.
Русланові до За правду Показати IP 19 Лютого 2014 22:35
Для початку, ніж робити висновки хто є хто, зверніть на форму правого сектора. На рукавах нашиті німецькі прапора. Задумайтесь лучани!!!!
Юля Показати IP 19 Лютого 2014 22:28
Кому війна, а кому і мати рідна!Гузі сьогодні веселились!А я і не чекала, що вони,як і беркутівці будуть знущатись над людиною!
Ой-ой до Юля Показати IP 19 Лютого 2014 22:57
Які беркутівці? Ти бачила, як вони викрадали з лікарні ранених? знущались по лісах над мітингувальниками? стріляли по людях?
Братовбивство Показати IP 19 Лютого 2014 22:32
А можна якщо мені не сподобається, як буде працювати народна рада я їх всіх на цеп на площі прив'яжу,ми ж люди цивілізовані?
ага Показати IP 19 Лютого 2014 22:39
Для початку, ніж робити висновки хто є хто, зверніть на форму правого сектора. На рукавах нашиті німецькі прапора. Задумайтесь лучани!!!!
Батьківщанка. Показати IP 19 Лютого 2014 22:40
І ця тварина депутат міської ради, оце люди вибрали, а якщо йому ще влади дати.Гестапо відпочиває а НКВД курить в уголку нервово
Проти Показати IP 19 Лютого 2014 22:41
Повністю підтримую всіх вище відписаних. А в Україні давно вже треба піднімати не внутрішні війська, а діючу армію, і розганяти це бидло не гумовими кульками і не шумовими гранатими а зброєю якої вони заслуговують.
я Показати IP 19 Лютого 2014 22:45
Нам не потрібно нищити одне одного,бо скоро дійдемо до крайньої межі!Повибивати двері і вікна і глузувати над беззахисною людиною занадто по європейськи
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 22:47
Луцьк продемонстрував "демократію" на увесь світ! Про яку Європу може бути мова? Дикуни та варвари!
Українець до Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 22:49
Гузь ти збитий льотчик
Геть таких Показати IP 19 Лютого 2014 22:52
данильчук вже пора навчитись елементарного поважати хоча б людей старших. І не знущатися і не ставити на коліна. Ти не Бог щоб так людей карати. Непорядна ти людина а все таки ти депутат і люди вірили і надіялись. А ти за гроші готовий людину катувати схаменись !! В тебе ж мабуть батьки є і ти розумієш що в Башкаленка теж сімЯ
Українець Показати IP 19 Лютого 2014 22:52
коментар було видалено
Українець Показати IP 19 Лютого 2014 22:54
А чого бидло позамовкало
Мельник Андрій до Українець Показати IP 19 Лютого 2014 23:55
Я тут
Батьківщанка. Показати IP 19 Лютого 2014 22:54
Долари рахують в останній раз
До Українець Показати IP 19 Лютого 2014 22:56
Молодець! Повністю погоджуюсь.
Лучанка Показати IP 19 Лютого 2014 22:58
Гузь бреше в прямому ефірі 5 каналу
маша Показати IP 19 Лютого 2014 23:02
а на майдані турчинов розказував що Башкаленко лив воду спочатку а тоді на нього лили воду. От брешуть. хто їм ще вірить? вже забрехались. непорядно сьогодні з башкаленком повелись . нехай вас люди обируть а не ви вириваєте крісла і ще й руйнуєте все
Тітушко Василь Показати IP 19 Лютого 2014 23:53
Тролі тролі )))))))))))))))))))))))))
колишній ригіонал Показати IP 20 Лютого 2014 00:00
Тролі можете відпочити,сьогодні в центрі було дуже багато людей і всім водні процедури губернатора сподобались(маю на увазі холодний душ)
111 до колишній ригіонал Показати IP 20 Лютого 2014 00:05
100%
екскурсовод до колишній ригіонал Показати IP 20 Лютого 2014 00:19
Тут не тролі, а тверезомислячі люди, а в центрі було би**о!
z Показати IP 20 Лютого 2014 00:05
Что в этой средневековой иезуитской сцене расправы над руководителем области удивляет. Во-первых, они не хотят его даже выслушать перед пытками. Значит они все с интеллектом агрессивных полудебилов. Их можно ещё назвать двуногими животными. Второе. Вот уже три месяца во Львове ежедневно собираются по 10 тысяч вот таких сытых, хорошо одетых молодых и не очень молодых людей. Они нигде не учатся, нигде не работают. Так за счёт чего и кого они так привольно и свободно живут? Если за счёт родителей, то, значит, их родители очень богаты (в Европе даже дети миллионеров после школы обязаны по велению родителей работать, чтобы заработать на обучение выше). Так богаты, что могут содержать неработающих великовозрастных и умственно одичавших от такой жизни детей. Значит разбогатели они неправедно, преступным путём. Значит во Львове большой процент экономических преступников (бизнесменов), которых Азаров о-о-о чень прижимал законодательно, а честные губернаторы законы исполняли.... Вот их недоразвитые дети как звери и мстят им. А вообще, они все в этой толпе, будто только вчера вышли на свет Божий из бандеровских схронов. Страшно подумать, если дать им полную волю, что это будет?
Sx Показати IP 20 Лютого 2014 00:13
Башкаленко показал мрази как ведут себя настоящие офицеры.Крепись нормальные люди за тебя. А насекомые которые попытались унизить человека который неделю как на должности сами себя унизили тем что так и не сломали Человека. Мыши..короче.
Петрович до Sx Показати IP 20 Лютого 2014 01:30
Башкаленко не є пухнастим котиком, а в нас тут війна, а не цацки-пєцкі, так що хватить скавчати, що він офіцер.В 45 він би висів вже на стовбі, а ми нащадки тих хто вішав посібників радянського режиму!
Лучанка Показати IP 20 Лютого 2014 01:02
Я пишаюсь витримкою Башкаленка і щиро підримую його. Це справжній чоловік на відміну від наших так званих демократів - Гузя Бондаря та інших. Ганьба всім луцьким депутатам - вони захищають тільки свої гроші.
Мандела Показати IP 20 Лютого 2014 01:24
1) Не піддавайтеся на провокації та не приймайте жодної участі у погромах у Луцьку.Повірте, спалили та пошкодили майна та структур і так дуже багато. 2) Цікавтеся у своїх дітей куди вони ходять та чим займаються у час який проводять на вулиці, розкажіть їм про цю ситуацію. 3) Повідомте цю інформацію своїм рідним та друзям, усі мають розуміти що відбувається та до чого це може призвести. Завтра, 20-го лютого, активісти обіцяють оприлюднити план захисту міста від погромів.
иван Показати IP 20 Лютого 2014 01:25
можна одне питання для роздумив ? Першу особу в области як пас ведуть на привязи и привязують до стовба- поливають водою пид гегит и вигуки юрби : И в цей час в областному центри е цилий генерал милиции- начальники мчс- военком- начальник сбу-начальники воених частин - я просто нерозумию нах-я им давали таки посади и звання якщо першу особу в области шматують а вони яки ще вчара його поздоровляли повтикали як щури-хоч би один став разом из ним и хай би був побитий но хай би вин був один на всю волинську область -виходить небуло ? А вот ви хто це робив як себе почуваете ви то яких принципив бандеривцив- мельникивцив- нкведестив чи вже сами незнаете що ви робите и кому пидпорядковани- але хай люди бачать -хай роблять висновки пока непизно
ВОНО Показати IP 20 Лютого 2014 06:21
геволюція показала хто є хто хто боягуз, а хто хоробрий хто добрий, а хто жорстокий але це лише початок далі буде кривавий безлад в якому будуть панувати дврові пянички 25-30 річного віку ось від них ми (якщо будемо пасивні зараз) добре наплачемось якщо виживем
Шок Показати IP 20 Лютого 2014 06:58
Тим нелюдам потрібно, як казав яйценюк кулю в лоб!!!
БОГДАН Показати IP 20 Лютого 2014 07:27
Добре написали = ЗДРАВОМиСЛЯЩАЯ=, =z=,=лучанка=,=анонім=,=батьківщина=,=злата=,=скільки коштує гузь= ,Згадали про місцевих злодіїв-політиканів-прйдисвітів (Бондар,Шиба,Козюра,ГУЗЬ),а головне, нагадали,що опозицію підтримують і кормлять українські олігархи та перерахувала усіх. Багато хто дивується безпорадності місцевих правоохоронців та іх керівників,що не змогли захистити себе,владу, Башкаленка. Безумовно ,вина у них є .Маємо приклади, як сміливо діяла міліція у Черкасах та СБУ в Хмельницькому(можливо тому і Волинське СБУ побоялись зхоплювати),але не все так просто та однозначно. По-перше, ми маємо справу з тероризмом. Не може міліція протистояти добре організованим бандитам в масках ,які зухвало атакують приміщення УМВС з допомогою каміння та коктелів молотова .Приміщення просто спалять та повністю розтрощать,При цьому погрожують міліції в разі опору фізичною розправою. Вогнепальну зброю правоохоонці застосовувати поки що не можуть.Тут же поряд кількасотенний озвірілий зовбований натовп улюлюкає та морально підтримує погром,Вимагає лінчувати Башкаленка .Далі . Думаю,що головну роль в захопленні будівлі МВС все ж зіграли не волиняни,а и бойовики та штурмовики із Львова та Тернополя,яких не пустили до Києва і вони кинулись трощити Луцьк (тут були явні галичани з глухих львівських сіл,які за гроші пройшли бойове хрещення на Майдані у Києві ) Президент,поки що, боїться ввести надзвичайний стан,він заляканий,надіється на переговори та компроміс з опозицією. Остання теж в прострації .Ще хочу сказати таку річ., особливо розумникам Гузю,Бондару,Шибі ,Літковцю.Ви вважаєте, що боритесь проти диктатури Януковича,стоїте за підписання асоціації і тупо не ,розумієте, що у США впливові політичні сили в оточенні Обами,так звані неокони ,хочуть не просто усунути Януковича від влади, розколоти Україну ,відірвати її від Росії., Вони хочуть нову Сірію,,Хочуть новий масштабний європейський збройний конфлікт в центрі Європи,тому що лише таким чином можуть зберегти гегемонію США та долара в світі(чит. розумні книги,хоча б того ж Старікова= Хаос и революция-оружие доллара=) .Опозиція вимагає дострокових виборів .Хочу запитати ,як можна провести прозорі та чесні вибори під контролем штурмовиків з бітами Вони вже залякали всю Західну Україну на чолі з її корумпованими генералами. Ви хочете жити як німці,про що недавно мені намагався довести один бовдур в громадському транспорті-ви отримаєте Югославію та Сірію ,припинення виплат пенсій,затримку зарплат,ріст безробіття ,ріст та розгул злочинності.Повторюю американцям не потрібна демократія та чесні вибори в Україні, ім потрібен хаос та братовбивча війна.
Володимир Показати IP 20 Лютого 2014 08:34
Хто сказав цьому уроду, що більшість населення підтримує цю хуй зна яку раду. Бондар бидло ми памятаємо як ти керувало.
иван до Володимир Показати IP 20 Лютого 2014 12:21
а ти не подумав чому коли захоплювали умвс им на домогу неприйшли таки щири завжди з народом сбу- ? ти за свое життья хоч одного впійманого шпиона ними бачив- просто пидараси -завжди тримали милицию за дурнив а завтра повернуть кашкет и скажуть слава наливо- слава направо и поцилуються из бандатами из совободи потим из батьківщини пока невернеться один капитан да ту позорну кантору яка за 22 роки крим того що пиячила и збирала анонімки непошле пасти худлбу в локачи- позор
домогосподарка Показати IP 20 Лютого 2014 08:37
ви тільки погляньте а судді хто? Гузь Козюра? вони вже давно себе скомпроментували ужас!!!!!
він Показати IP 20 Лютого 2014 08:50
в приміщенні ОДА і облради зараз фактично керують зараз Бондар і Шиба, повністю управляють процесом. Ну і для кого здобули владу?
Андрій Показати IP 20 Лютого 2014 08:56
Богдане,не меліть дурниць.Потрібно було вийти на сцену і провести цей лікбез з народом який був на майдані.А так це просто словесний понос і закреп розуму.Створюється враження,що думка у Вас народжується в роті а не в мізках.Я також не схвалюю дій відносно Башкаленка.Але це вже наслідок того (розстрілу мирних демонстрацій,роздягання до гола козака і т.д.),що підтримує Башкаленко.Чому Ви як свідома людина не підійшли до сцени,як митрополит Михаїл і не спрбували порозмовляти з тими,що займаються безчинством?Як що немає що с казати то краще помовчати.Недаремно природа наділила людину двома вухами і одним язиком...
Анонім до Андрій Показати IP 20 Лютого 2014 09:18
Шановні дописувачі!!! Це що відбулося вчора в Луцьку буде з кожним хто постане проти народу який вибрав цих пі-расів. Українці це не росіяни і не бидло яке можна бити вбивати. Щодня буду переглядати ці кадри і отримувати задоволення від того як мочать цього щура. Чи може ви хочете таку владу як в Харкові, де Допа і Кеша влаштувати наркокортель і травлять своїх дітей наркотою, між іншим про це наші служби добре занають? Чи ви думаєте, що це нормально як Башка дзвонив до наших підприємців і погрожував їм розправою за фінансування визвольного руху? І цікаво за який ху-й цей ЩУР-державний службовець РЕГІОНАЛ побудував багатоквартирні будинки на Коновальця ???? МИ ЛОХІ працюємо на цих пі-расів щоб ми виживали, а вини були в шоколаді і їх діти вчилися в Англії. СМЕРТЬ КАТАМ!!!!
Лучанка Показати IP 20 Лютого 2014 09:26
Згідна, що ця влада себе вже давно скомпроментувала і її потрібно міняти, а на кого?- На ту, що вчора знущалась над Башкаленком? Тоді чим вони ліпші? І для чого мені тоді ТАКА влада?...
небайдужа до Лучанка Показати IP 20 Лютого 2014 10:45
Цілком підтримую. Не є симпатиком Башкаленка, але вчора він повівся достойно. А ці, нелюди, справжні фашисти, іншого слова не можу підібрати. Гнати їх треба як найдалі від влади.
БОГДАН-АНДРІЮ Показати IP 20 Лютого 2014 10:18
Не треба ховатись за народом і хамовито повчати мене..Ви- озвірілий натовп громил-штурмовиків та бойовиків-відморозків.Увас і мозгів і совісті не має. Вражає ваш цинізм -чому не підійшов і не провів виховну роботу з бандюгами- відморозкам в масках та бітами,які чинять самосуд.Якщо з боку влади та міліції допущені порушення закону,то це не значить ,що потрібно вдаватись до самосуду, тероризму і погромів
Афган-Андрію Показати IP 20 Лютого 2014 10:22
Заткнись, маска з бітою,Богдан правий.
Да-да!!! Показати IP 20 Лютого 2014 11:12
Ви тільки подивіться за ким ви йдете!!!!! Це ті люди, які на сльозах, нервах простого люду збудували бізнес ("Бур....."), наперекір всім благанням народу. І їх незаконність такого зведення не лякало. І інші особи, які раніше приймали таке!!!!, а зараз вами намагаються повернути собі трон. Молодці - так тримати, а потім знову будете мітингувати, чи як, чи думаєте, що за те, що ходете біля них, то вони вас до себе заберуть і будете депутатами знаними. Та перестаньте божеволіти, не за те ми боремось. Має бути справді НАРОДНА РАДА, а не "бивших начальників"!!!!!!!!
гость Показати IP 20 Лютого 2014 12:22
а ,що у нас немає українських губернаторів, а рреба Дагестанця, кадорового воєнного російської армії.Це засланець Росії,якого партія реіонів заслала виконувати свої злочинні,братовбивчі накази
Из какой Показати IP 21 Лютого 2014 11:10
психбольницы разом, скопом выпустили эту свору олигофренов? Беда Украины в слабом президенте! Януковичу надо было раздавить пару десятков таких дегенератов танками, остальное бандеровское стадо разбежалось бы в ужасе гавно роняя! Губер красава мужик! Волынь опозорилась на весь мир! Стыдобища!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus